EMNİYET YENİ BİNASINA TAŞINMAK İÇİN GÜN SAYIYOR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2018 - 03:23, Güncelleme: 14.03.2018 - 03:23
 

EMNİYET YENİ BİNASINA TAŞINMAK İÇİN GÜN SAYIYOR…

İlçe Emniyeti, Kızılay Sosyal Binası üstünde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına önümüzde ki aylarda taşınmayı planlıyor.

İlçe Emniyet yeni binasına taşınınca tesisatı hazır olan Kent Güvenlik Sistemi’ne de geçiş yapacak ve bu sayede suçluları yakalamada büyük kolaylık sağlanacak. Yeni Emniyet binasının modern ve son teknolojiyle donatıldığı belirtildi. Binanın nöbet kulübesinin cam, duvar ve kapılarının kurşungeçirmez olduğu, bina içine girecek vatandaşların ise sadece kart okutmalı turnike sistemiyle giriş yapabileceği ve 37 adet güvenlik kamerasıyla terör saldırılarına karşı son derece güvenli bir donanıma sahip olduğu öğrenildi. Binaya taşınılmasıyla faaliyete geçecek olan Kent Güvenlik Sistemi’nde ise 24 saat Seydişehir’in kapalı bir sistemle gözleneceği ve bu sayede suçluları yakalama ve caydırmada büyük kolaylık sağlanacağı bildirildi. Bodrum hariç 2 kattan oluşan binanın alt katının vatandaşlara hizmet verecek trafik tescil, asayiş gibi birimlerden oluşacağı, üst katının ise özel donatımlı emniyet birim faaliyetlerinin yönetilmesinde kullanılacağı bilgisi verildi. İnşaatı tamamlanan ve ruhsat alma aşamasında olan binanın prosedür işlemleri tamamlanınca Emniyet yakın bir zamanda yeni yerine taşınacak.
İlçe Emniyeti, Kızılay Sosyal Binası üstünde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına önümüzde ki aylarda taşınmayı planlıyor.

İlçe Emniyet yeni binasına taşınınca tesisatı hazır olan Kent Güvenlik Sistemi’ne de geçiş yapacak ve bu sayede suçluları yakalamada büyük kolaylık sağlanacak.

Yeni Emniyet binasının modern ve son teknolojiyle donatıldığı belirtildi.

Binanın nöbet kulübesinin cam, duvar ve kapılarının kurşungeçirmez olduğu, bina içine girecek vatandaşların ise sadece kart okutmalı turnike sistemiyle giriş yapabileceği ve 37 adet güvenlik kamerasıyla terör saldırılarına karşı son derece güvenli bir donanıma sahip olduğu öğrenildi.

Binaya taşınılmasıyla faaliyete geçecek olan Kent Güvenlik Sistemi’nde ise 24 saat Seydişehir’in kapalı bir sistemle gözleneceği ve bu sayede suçluları yakalama ve caydırmada büyük kolaylık sağlanacağı bildirildi.

Bodrum hariç 2 kattan oluşan binanın alt katının vatandaşlara hizmet verecek trafik tescil, asayiş gibi birimlerden oluşacağı, üst katının ise özel donatımlı emniyet birim faaliyetlerinin yönetilmesinde kullanılacağı bilgisi verildi.

İnşaatı tamamlanan ve ruhsat alma aşamasında olan binanın prosedür işlemleri tamamlanınca Emniyet yakın bir zamanda yeni yerine taşınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.