GRUP FIRTINALAR’IN MUHTEŞEM SOKAK KONSERİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2018 - 02:07, Güncelleme: 21.03.2018 - 02:07
 

GRUP FIRTINALAR’IN MUHTEŞEM SOKAK KONSERİ…

Seydişehir’in tanınmış müzik gruplarından Grup Fırtınalar’ın gece geç saatlerde verdiği sokak konseri dinlenmeye değerdi.

Atatürk Caddesi Merkez İlkokulu yanında; kemanı Vehbi Büyükbektaş, bağlamayı Harun Uğur ve ritim sazı Ramazan Metin’in çaldığı, Udi Muhammet Kırkan’ın ise çalıp söylediği sokak konseri halkın büyük ilgisini çekti. Muhammet Kırkan’ın söylerken yaptığı sanatsal figürler ise büyük beğeni kazandı. Grup şarkı söyledikten sonra düğünlerde adet olan ‘Davulcu Para Almadan Gitmez’ şarkısı eşliğinde sanatçı Muhammet Kırkan’ın geleneklere uygun halktan para toplaması ise vatandaşların hoşuna gitti. İşte Grup Fırtınalar’ın birbirinden güzel sokak şarkılarından bir bölümü sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen izleyiniz…  
Seydişehir’in tanınmış müzik gruplarından Grup Fırtınalar’ın gece geç saatlerde verdiği sokak konseri dinlenmeye değerdi.

Atatürk Caddesi Merkez İlkokulu yanında; kemanı Vehbi Büyükbektaş, bağlamayı Harun Uğur ve ritim sazı Ramazan Metin’in çaldığı, Udi Muhammet Kırkan’ın ise çalıp söylediği sokak konseri halkın büyük ilgisini çekti.

Muhammet Kırkan’ın söylerken yaptığı sanatsal figürler ise büyük beğeni kazandı. Grup şarkı söyledikten sonra düğünlerde adet olan ‘Davulcu Para Almadan Gitmez’ şarkısı eşliğinde sanatçı Muhammet Kırkan’ın geleneklere uygun halktan para toplaması ise vatandaşların hoşuna gitti.

İşte Grup Fırtınalar’ın birbirinden güzel sokak şarkılarından bir bölümü sizlerle paylaşıyoruz.

Lütfen izleyiniz…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.