ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 12:02, Güncelleme: 22.03.2018 - 12:02
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ

Özgüven Sistem Koleji Kreş, Anasınıfı ve İlkokul öğrencileri Gökçehöyük ağaç dikim alanına Orman İlçe Müdürlüğünün denetiminde fidan dikti.

İlçe belediyemizin tahsis ettiği araçlarla fidan dikim alanına giden öğrenciler, ilkönce görevliler tarafından bilgilendirildi. Daha sonra belirlenen alanlara fidan dikimine geçildi. Fidan Dikim etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan okul müdür yardımcısı H. Mehmet Gedik gerçekleştirilen etkinlik hakkında: “Yapılan etkinlik hem çocuklarımıza yeşil çevre bilincinin kazandırılması hem de Seydişehir’in ağaçlandırılmasına katkı sunması açısından son derece önemlidir” şeklinde açıklamada bulundu.
Özgüven Sistem Koleji Kreş, Anasınıfı ve İlkokul öğrencileri Gökçehöyük ağaç dikim alanına Orman İlçe Müdürlüğünün denetiminde fidan dikti.

İlçe belediyemizin tahsis ettiği araçlarla fidan dikim alanına giden öğrenciler, ilkönce görevliler tarafından bilgilendirildi. Daha sonra belirlenen alanlara fidan dikimine geçildi.

Fidan Dikim etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan okul müdür yardımcısı H. Mehmet Gedik gerçekleştirilen etkinlik hakkında: “Yapılan etkinlik hem çocuklarımıza yeşil çevre bilincinin kazandırılması hem de Seydişehir’in ağaçlandırılmasına katkı sunması açısından son derece önemlidir” şeklinde açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.