TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI’NDAN ÇANAKKALE KONFERANSI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2018 - 02:09, Güncelleme: 23.03.2018 - 02:09
 

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI’NDAN ÇANAKKALE KONFERANSI

Türkiye Gençlik Vakfı Seydişehir Temsilciliği, Eğitimci Tarihçi Abdullah Topaç’ın Çanakkale Zaferi’ni anlattığı konferans düzenledi.

Belediye Düğün Salonu’nda ki konferansa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetinden sonra Gençlik Vakfı’nın tanıtım videosu izlendi. Konferansın açılış konuşmasını yapanTürkiye Gençlik Vakfı Seydişehir Temsilcisi Avukat Muttalip Demirel: “Gençliğimizi özünden kopardılar. Vakıf olarak gençliğimizi tekrar değerlerimize sahip çıkan ve özüne dönen bir gençlik haline getirmek için kurulmuş bir vakıfız” dedi. Demirel: “Ortaokul, lise ve üniversite kategorilerinde ki öğrencilerimizle çalışmalar yapıyoruz. Amacımız özgüvenliyi yüksek, modern teknolojiyi kullanan, değerlerine sahip bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. Hemşerimiz Eğitimci Tarihçi Abdullah Topaç’ın Çanakkale Zaferi’ni anlatan konferansını katılımcılar ve öğrenciler büyük bir ilgiyle dinledi.
Türkiye Gençlik Vakfı Seydişehir Temsilciliği, Eğitimci Tarihçi Abdullah Topaç’ın Çanakkale Zaferi’ni anlattığı konferans düzenledi.

Belediye Düğün Salonu’nda ki konferansa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetinden sonra Gençlik Vakfı’nın tanıtım videosu izlendi.

Konferansın açılış konuşmasını yapanTürkiye Gençlik Vakfı Seydişehir Temsilcisi Avukat Muttalip Demirel: “Gençliğimizi özünden kopardılar. Vakıf olarak gençliğimizi tekrar değerlerimize sahip çıkan ve özüne dönen bir gençlik haline getirmek için kurulmuş bir vakıfız” dedi.

Demirel: “Ortaokul, lise ve üniversite kategorilerinde ki öğrencilerimizle çalışmalar yapıyoruz. Amacımız özgüvenliyi yüksek, modern teknolojiyi kullanan, değerlerine sahip bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hemşerimiz Eğitimci Tarihçi Abdullah Topaç’ın Çanakkale Zaferi’ni anlatan konferansını katılımcılar ve öğrenciler büyük bir ilgiyle dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.