TUTAL VE KONURER’DEN HAFİF SANAYİYE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2018 - 03:32, Güncelleme: 29.05.2018 - 03:32
 

TUTAL VE KONURER’DEN HAFİF SANAYİYE ZİYARET

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Mustafa Konurer seçim çalışmalarına Hafif Sanayi Bölgesi’nde devam ediyor.

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle aralıksız devam eden Ak Parti İlçe Teşkilatı, Hafif Sanayi Bölgesi esnafını da ziyaret etti ve 2 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Konya mitingine de davet etti. Başkan Tutal ve İlçe Başkanı Konurer, seçim çalışmaları için gittikleri Hafif Sanayi Bölgesi’nin sorunlarını da yerinde inceleme fırsatı buldular. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, sanayi bölgesinde ki kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarımına Belediye olarak başladıklarını, sanayinin adres sorununun ise çözülmek üzere olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Mustafa Konurer seçim çalışmalarına Hafif Sanayi Bölgesi’nde devam ediyor.

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle aralıksız devam eden Ak Parti İlçe Teşkilatı, Hafif Sanayi Bölgesi esnafını da ziyaret etti ve 2 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Konya mitingine de davet etti.

Başkan Tutal ve İlçe Başkanı Konurer, seçim çalışmaları için gittikleri Hafif Sanayi Bölgesi’nin sorunlarını da yerinde inceleme fırsatı buldular.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, sanayi bölgesinde ki kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarımına Belediye olarak başladıklarını, sanayinin adres sorununun ise çözülmek üzere olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.