JANDARMA KOMANDO OSMAN İŞBİLİR, ABİSİYLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2018 - 02:05, Güncelleme: 06.06.2018 - 02:05
 

JANDARMA KOMANDO OSMAN İŞBİLİR, ABİSİYLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI…

Kardeşini de kazada kaybeden ve elim bir kaza sonucu vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Osman İşbilir’in cenazesi yarın ilçemizden askeri törenle kaldırılacak.

İzmir Foça’da Jandarma Komando Uzman Çavuş olarak görev yapan, memleketi olan ilçemize bayram izini için dönerken özel aracıyla kaza yapan Osman İşbilir’in kardeşinin de 2006 yılında Antalya’da bir trafik kazasında vefat ettiği bildirildi. 2 buçuk aylık asker olan Osman İşbilir’in ve tayininin başka bir yere çıktığı, bayram sonu ise yeni görev yerine gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Acı haberi alan İşbilir ailesinin Seyyid Harun Veli Camii civarında bulunan evinin önüne ise büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Bekar olan Osman İşbilir’in cenazesinin askeri törenle İzmir’den uçakla Konya’ya gönderilecek ve yarın öğle namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan namazdan sonra askeri törenle Küpe Mezarlığı’na defnedilecek.
Kardeşini de kazada kaybeden ve elim bir kaza sonucu vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Osman İşbilir’in cenazesi yarın ilçemizden askeri törenle kaldırılacak.

İzmir Foça’da Jandarma Komando Uzman Çavuş olarak görev yapan, memleketi olan ilçemize bayram izini için dönerken özel aracıyla kaza yapan Osman İşbilir’in kardeşinin de 2006 yılında Antalya’da bir trafik kazasında vefat ettiği bildirildi.

2 buçuk aylık asker olan Osman İşbilir’in ve tayininin başka bir yere çıktığı, bayram sonu ise yeni görev yerine gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Acı haberi alan İşbilir ailesinin Seyyid Harun Veli Camii civarında bulunan evinin önüne ise büyük bir Türk Bayrağı asıldı.

Bekar olan Osman İşbilir’in cenazesinin askeri törenle İzmir’den uçakla Konya’ya gönderilecek ve yarın öğle namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan namazdan sonra askeri törenle Küpe Mezarlığı’na defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.