CHP İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2018 - 12:03, Güncelleme: 10.06.2018 - 12:03
 

CHP İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine CHP Konya Milletvekili  Hüsnü Bozkurt,  Milletvekili Aday  Av Hikmet Balcı ilçe yönetim kurulu  kadın ve gençlik kolları ile partililer ve vatandaşlar katıldı. İlçe Teşkilatı önünde  gerçekleşen İftar Programına Katılımın yoğun oldu  iftar yemeğinin ardından katılanlara teşekkür eden CHP Seydişehir  İlçe  Başkanı Orhan Özel “Ramazan ayının bereketinde ve maneviyatında partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte iftar açtık. Birbirimizle ekmeğimizi paylaşarak birlik ve dayanışma örneğini burada sergiledik. Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine Seydişehirli hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerken, iftarımıza katılıp, destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine CHP Konya Milletvekili  Hüsnü Bozkurt,  Milletvekili Aday  Av Hikmet Balcı ilçe yönetim kurulu  kadın ve gençlik kolları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Teşkilatı önünde  gerçekleşen İftar Programına Katılımın yoğun oldu  iftar yemeğinin ardından katılanlara teşekkür eden CHP Seydişehir  İlçe  Başkanı Orhan Özel “Ramazan ayının bereketinde ve maneviyatında partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte iftar açtık. Birbirimizle ekmeğimizi paylaşarak birlik ve dayanışma örneğini burada sergiledik. Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine Seydişehirli hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerken, iftarımıza katılıp, destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.