BELEDİYEDEN CAMİLERİMİZE TEMİZLİK HİZMETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2013 - 06:57, Güncelleme: 19.04.2013 - 06:57
 

BELEDİYEDEN CAMİLERİMİZE TEMİZLİK HİZMETİ

Seydişehir Belediyesi'nin bundan bir süre önce başlattığı " Camilerimiz Yüz Akımız Projesi " Kapsamında Seydişehir'deki 32 caminin ihtiyaçları belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi ve onarımları yapılması çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Seydişehir Belediyesi'nin bundan bir süre önce başlattığı  " Camilerimiz Yüz Akımız Projesi " Kapsamında   Seydişehir'deki 32 caminin  ihtiyaçları belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi  ve  onarımları yapılması çalışmaları gerçekleştirilmişti. Belediye " Camilerimiz Yüz Akımız" Projesi kapsamında Seydişehir'de   yep yeni bir  hizmeti daha hayata geçiriyor. İlçede yer   alan  46 caminin tümünde  bahar temizliği yapılması için  çalışmalarını  başlattı. Kutlu Doğum Haftası  kapsamında  "Camilerimiz Yüz Akımız  Projesi" yle camilerimize yapılacak hizmetlerin   sadece ihtiyaçlarının belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi ve onarımlarının yapılması olmadığını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı  camilerde  bahar temizliği  olarak genel temizlik hizmetleri vereceklerini  söyledi. Başkan Çat konu ile ilgili yaptığı açıklamada    şu ifadelere yer verdi: " Belediyemizin  imkanlarını camilerimizin hizmetine sunma arzusu ile  bundan bir süre  önce   başlattığımız  bu projeyi  camilerimizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi, temel ihtiyaçlarının   giderilmesi ve   onarım çalışmalarımızla sınırlı tutmak istemedik. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ve camilerimizde cemaatin daha temiz, nezih, hijyenik ve sağlıklı  ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için bahar temizliği hizmeti vermek amacındayız. Dinimizin de emrettiği gibi temizlik imanın yarısıdır düşüncesinden hareketle  hummalı bir çalışma başlatıyoruz. Bu çalışmaya öncelikle  imkanları kısıtlı mahallelerimizdeki  camilerimizden başlayarak  ilçemizdeki tüm camilerimizde  temizlik seferberliğini gerçekleştiriyoruz.Bu kapsamda Karakavak Mahallesi'ndeki  Aydoğdu, Ulukapı, Samanpazarı ve  Korubaşı  camilerinin temizliği tamamlanarak  Seyyid Harun Veli Cami ve Türbesi'nin  temizliğine geçildi.Belediyemizin temizlik ekipleri tarafından profesyonel  temizlik araçları ile  camilerimize eksiksiz temizlik hizmeti  verilmektedir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.
Seydişehir Belediyesi'nin bundan bir süre önce başlattığı " Camilerimiz Yüz Akımız Projesi " Kapsamında Seydişehir'deki 32 caminin ihtiyaçları belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi ve onarımları yapılması çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Seydişehir Belediyesi'nin bundan bir süre önce başlattığı  " Camilerimiz Yüz Akımız Projesi " Kapsamında   Seydişehir'deki 32 caminin  ihtiyaçları belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi  ve  onarımları yapılması çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Belediye " Camilerimiz Yüz Akımız" Projesi kapsamında Seydişehir'de   yep yeni bir  hizmeti daha hayata geçiriyor. İlçede yer   alan  46 caminin tümünde  bahar temizliği yapılması için  çalışmalarını  başlattı.

Kutlu Doğum Haftası  kapsamında  "Camilerimiz Yüz Akımız  Projesi" yle camilerimize yapılacak hizmetlerin   sadece ihtiyaçlarının belirlenerek eksikliklerinin giderilmesi ve onarımlarının yapılması olmadığını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı  camilerde  bahar temizliği  olarak genel temizlik hizmetleri vereceklerini  söyledi. Başkan Çat konu ile ilgili yaptığı açıklamada    şu ifadelere yer verdi: " Belediyemizin  imkanlarını camilerimizin hizmetine sunma arzusu ile  bundan bir süre  önce   başlattığımız  bu projeyi  camilerimizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi, temel ihtiyaçlarının   giderilmesi ve   onarım çalışmalarımızla sınırlı tutmak istemedik. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ve camilerimizde cemaatin daha temiz, nezih, hijyenik ve sağlıklı  ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için bahar temizliği hizmeti vermek amacındayız. Dinimizin de emrettiği gibi temizlik imanın yarısıdır düşüncesinden hareketle  hummalı bir çalışma başlatıyoruz.

Bu çalışmaya öncelikle  imkanları kısıtlı mahallelerimizdeki  camilerimizden başlayarak  ilçemizdeki tüm camilerimizde  temizlik seferberliğini gerçekleştiriyoruz.Bu kapsamda Karakavak Mahallesi'ndeki  Aydoğdu, Ulukapı, Samanpazarı ve  Korubaşı  camilerinin temizliği tamamlanarak  Seyyid Harun Veli Cami ve Türbesi'nin  temizliğine geçildi.Belediyemizin temizlik ekipleri tarafından profesyonel  temizlik araçları ile  camilerimize eksiksiz temizlik hizmeti  verilmektedir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.