ESNAF MEYDAN DÜZENLEMESİNİN BİRAN ÖNCE BİTİRİLMESİNİ İSTİYOR.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2018 - 12:09, Güncelleme: 26.07.2018 - 12:09
 

ESNAF MEYDAN DÜZENLEMESİNİN BİRAN ÖNCE BİTİRİLMESİNİ İSTİYOR.

Seyit Harun projesi kapsamın da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten çarşı esnafı, peyzaj ve çevre düzenleme sininde biran evvel bitirilmesini istedi.

      Yıkım çalışmalarından sonra alanın açılmasıyla oluşan meydanın, araç parkına dönüşmesinden rahatsız olduklarını belirten çarşı esnafları, havaların ısınmasıyla inanç turizmi kapsamında dışarıdan gelenlerde de artış olduğunu belirterek; ‘’Hem bizim işimizin aksamaması hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için, meydan peyzaj ve çevre düzenlemeleri için biraz evvel başlayıp bitirilmesini belediyeden talep ediyoruz’’ dediler.        Çarşı esnafları bu konuda yaptıkları açıklamada şunları söylediler;        ‘’Belediyenin devasa projelerinden olan Seyit Harun projesinde hakikaten büyük yol alındı. Gerek meydan çalışmaları gerekse dükkânları giydirme çalışmaları, çarşıya farklı bir hava katacak. Yapılan işlerden memnunuz. Ama yıkım çalışmaları sonrası, meydan sanki bir araç parkına dönüştü. Her gün 4,5 otobüs yerli turist ziyaret için buraya geliyor. Tabi onlar içinde bu olumsuz durum hoş değil. Biliyoruz bu işlerde sabretmek gerekir ama belediyemizde elini kıvrak tutar alan düzenleme sinide biran evvel yaparsa Seydişehir için çok iyi olacak ‘’dediler.        Devam eden giydirme çalışmalarının yerinde bir hizmet olduğunu belirten esnaflar; ‘’Şimdiden dükkânlarımız hoş bir görünüm alıyor. Hakikaten çalışmalar bitince güzel olacak. Ayrıca arasta çarşısının da giydirme sürecininse başlatılması ayrı bir memnuniyet veriyor. Bu çalışmalardan dolayı da Seydişehir Belediyemize ve Büyükşehir belediyesine Teşekkür ederiz.’’
Seyit Harun projesi kapsamın da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten çarşı esnafı, peyzaj ve çevre düzenleme sininde biran evvel bitirilmesini istedi.

      Yıkım çalışmalarından sonra alanın açılmasıyla oluşan meydanın, araç parkına dönüşmesinden rahatsız olduklarını belirten çarşı esnafları, havaların ısınmasıyla inanç turizmi kapsamında dışarıdan gelenlerde de artış olduğunu belirterek; ‘’Hem bizim işimizin aksamaması hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için, meydan peyzaj ve çevre düzenlemeleri için biraz evvel başlayıp bitirilmesini belediyeden talep ediyoruz’’ dediler.

       Çarşı esnafları bu konuda yaptıkları açıklamada şunları söylediler;

       ‘’Belediyenin devasa projelerinden olan Seyit Harun projesinde hakikaten büyük yol alındı. Gerek meydan çalışmaları gerekse dükkânları giydirme çalışmaları, çarşıya farklı bir hava katacak. Yapılan işlerden memnunuz. Ama yıkım çalışmaları sonrası, meydan sanki bir araç parkına dönüştü. Her gün 4,5 otobüs yerli turist ziyaret için buraya geliyor. Tabi onlar içinde bu olumsuz durum hoş değil. Biliyoruz bu işlerde sabretmek gerekir ama belediyemizde elini kıvrak tutar alan düzenleme sinide biran evvel yaparsa Seydişehir için çok iyi olacak ‘’dediler.

       Devam eden giydirme çalışmalarının yerinde bir hizmet olduğunu belirten esnaflar; ‘’Şimdiden dükkânlarımız hoş bir görünüm alıyor. Hakikaten çalışmalar bitince güzel olacak. Ayrıca arasta çarşısının da giydirme sürecininse başlatılması ayrı bir memnuniyet veriyor. Bu çalışmalardan dolayı da Seydişehir Belediyemize ve Büyükşehir belediyesine Teşekkür ederiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.