SEYDİŞEHİR’İN MEŞHUR LEBLEBİCİSİNİDE SOYDULAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 02:33, Güncelleme: 02.08.2018 - 02:33
 

SEYDİŞEHİR’İN MEŞHUR LEBLEBİCİSİNİDE SOYDULAR

Arasta çarşısında bulunan ilçenin en eski leblebicilerinden Özel Leblebinin karşısında bulun ardiyelerini iki kez üst üste soydular.

   Gece yarısı leblebi dükkânının deposundan kutular halindeki leblebileri çalarak sırra kadem basan hırsız veya hırsızlar polis tarafından arandığı öğrenildi.     Hırsızlarla baş edemeyince güvenlik kamerası taktırmak zorunda kaldığını söyleyen Özel leblebinin sahibi Hulusi Şenarslan; ’’Yıllardır bu dükkânda dedem, babam en son ben leblebicilik yapıyoruz. Ama böyle bir şey başımıza ilk kez geliyor. 2 gün arayla dükkânın ardiyesinin kapı kilidini kırılarak içerde bulunan paketler halindeki 3 bin liralık leblebileri götürdüler. Çare olarak güvenlik kamerası taktırmak zorunda kaldım.’’ Dedi.        Tarihi Arasta Çarşısı esnafları dadanan hırsızların biran evvel yakalanmasını istedi.
Arasta çarşısında bulunan ilçenin en eski leblebicilerinden Özel Leblebinin karşısında bulun ardiyelerini iki kez üst üste soydular.

   Gece yarısı leblebi dükkânının deposundan kutular halindeki leblebileri çalarak sırra kadem basan hırsız veya hırsızlar polis tarafından arandığı öğrenildi.

    Hırsızlarla baş edemeyince güvenlik kamerası taktırmak zorunda kaldığını söyleyen Özel leblebinin sahibi Hulusi Şenarslan; ’’Yıllardır bu dükkânda dedem, babam en son ben leblebicilik yapıyoruz. Ama böyle bir şey başımıza ilk kez geliyor. 2 gün arayla dükkânın ardiyesinin kapı kilidini kırılarak içerde bulunan paketler halindeki 3 bin liralık leblebileri götürdüler. Çare olarak güvenlik kamerası taktırmak zorunda kaldım.’’ Dedi.

       Tarihi Arasta Çarşısı esnafları dadanan hırsızların biran evvel yakalanmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.