KALKINMA ŞÖLENİ ATIŞ TURNUVASIYLA BAŞLIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2018 - 01:03, Güncelleme: 03.08.2018 - 01:03
 

KALKINMA ŞÖLENİ ATIŞ TURNUVASIYLA BAŞLIYOR

Belediye ve Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’nün birlikte programladıkları ‘’Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası’’ 4-5 ağustos tarihlerinde 300 yakın sporcunun katılımıyla Seydişehir Atış poligonunda gerçekleşecek.

          Geçen yıl görkemli bir şekilde geçen, bu yılda başlama tarihinde değişiklik yapılarak 10 – 15 Ağustos tarihlerinde yapılacak, Kalkınma Şöleni etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası geleneğini bozmayarak her yıl olduğu gibi 4 Ağustosta başlayıp 5Ağustosta sona   erecektir.         İç Anadolu Bölgesine hitap eden yıllardır aralıksız sürdürülen 5 Ağustos ‘’Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası’na Avcılık ve atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler tüm sporcu ve avcıları, halkımızı davet etti. Başkan Güler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür ederek;‘’Bu turnuva yıllardır ara vermeden devam ediyor. Avcılık ve Atıcılık sporcularını Türkiye genelinde ilgi gösterdiği bu turnuvaya bu yılda Belediye Başkanımızın destekleriyle yapılacak. Başkanımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı spor Kulübüm adına şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
Belediye ve Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’nün birlikte programladıkları ‘’Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası’’ 4-5 ağustos tarihlerinde 300 yakın sporcunun katılımıyla Seydişehir Atış poligonunda gerçekleşecek.

          Geçen yıl görkemli bir şekilde geçen, bu yılda başlama tarihinde değişiklik yapılarak 10 – 15 Ağustos tarihlerinde yapılacak, Kalkınma Şöleni etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası geleneğini bozmayarak her yıl olduğu gibi 4 Ağustosta başlayıp 5Ağustosta sona   erecektir.

        İç Anadolu Bölgesine hitap eden yıllardır aralıksız sürdürülen 5 Ağustos ‘’Trap ve Tek Kurşun Atış Turnuvası’na Avcılık ve atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler tüm sporcu ve avcıları, halkımızı davet etti. Başkan Güler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür ederek;‘’Bu turnuva yıllardır ara vermeden devam ediyor. Avcılık ve Atıcılık sporcularını Türkiye genelinde ilgi gösterdiği bu turnuvaya bu yılda Belediye Başkanımızın destekleriyle yapılacak. Başkanımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı spor Kulübüm adına şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.