ŞAİR BAHADDİN PASLININ YENİ ŞİİR KİTABI SEYDİŞEHİR MEDİNE-İ SANİ GÜZELLEMESİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2018 - 12:50, Güncelleme: 09.10.2018 - 12:50
 

ŞAİR BAHADDİN PASLININ YENİ ŞİİR KİTABI SEYDİŞEHİR MEDİNE-İ SANİ GÜZELLEMESİ

İlçemizin tanınmış Şairlerinden Bahaddin Paslı’nın ‘’SEYDİŞEHİR MEDİNE-İ SANİ GÜZELLEMESİ’’ isimli yeni şiir kitabı yayınlandı.

Medine-i Sani Seydişehir güzellemesi, Sen neymişsin be Seydişehir ve Seyyid Harun Veli Alevi mi? Halife Sultan Gerçeği başlıklarını taşıyor.  Şair Paslı’nın yeni çıkan şiir kitabıyla şimdiye kadar yayınlanmış Dokuz şiir kitabı bulunuyor.                Şehrimizin yaşayan en önemli üstatlarından paslının yeni çıkan kitabını Seyyid Harun Camii Derneğinden ve Seydişehir Din görevlileri Derneğinden temin edebilirler.                Toroslar Gazetesi olarak Bahaddin Paslı abimize böyle bir eseri İlçemize kazandırdığı için teşekkür ediyor ve yeni kitap çalışmalarında başarılar diliyoruz.    
İlçemizin tanınmış Şairlerinden Bahaddin Paslı’nın ‘’SEYDİŞEHİR MEDİNE-İ SANİ GÜZELLEMESİ’’ isimli yeni şiir kitabı yayınlandı.

Medine-i Sani Seydişehir güzellemesi, Sen neymişsin be Seydişehir ve Seyyid Harun Veli Alevi mi? Halife Sultan Gerçeği başlıklarını taşıyor.  Şair Paslı’nın yeni çıkan şiir kitabıyla şimdiye kadar yayınlanmış Dokuz şiir kitabı bulunuyor.

               Şehrimizin yaşayan en önemli üstatlarından paslının yeni çıkan kitabını Seyyid Harun Camii Derneğinden ve Seydişehir Din görevlileri Derneğinden temin edebilirler.

               Toroslar Gazetesi olarak Bahaddin Paslı abimize böyle bir eseri İlçemize kazandırdığı için teşekkür ediyor ve yeni kitap çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.