İLÇEMİZDE İKİ DOKTOR AÇIĞI DAHA KAPATILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 09:32, Güncelleme: 24.10.2018 - 09:32
 

İLÇEMİZDE İKİ DOKTOR AÇIĞI DAHA KAPATILIYOR

Seydişehir devlet hastanesinde bir süredir Konya'dan belirli günlerde gelen iki bölüm daha uzmanına kavuşuyor.

Genel cerrahi ve Nöroloji kadroları için Seydişehir Devlet Hastanesine yeni doktorlar en kısa zamanda atacak. Sağlık Bakanlığı 83.Dönem Devlet hizmet yükümlülüğü atama kurası için Seydişehir Devlet Hastanesine iki yeni kadronun açıldığını duyurdu. Konu ile ilgili olarak Seydişehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklama şu şekilde; ''Sağlık Bakanlığı 83. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü doktor atama kurası için Seydişehir Devlet Hastanemize genel cerrahi ve nöroloji branşlarında kadro açılmıştır. Yapılacak atamalarla bu iki önemli branşta uzman doktor eksiğimiz giderilecektir ve hastanemizin doktor eksiği problemi büyük oranda çözüme kavuşacaktır. Konu ile alakalı olarak desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Mehmet Koç başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz. Seydişehirimize hayırlı olsun.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' Denildi.
Seydişehir devlet hastanesinde bir süredir Konya'dan belirli günlerde gelen iki bölüm daha uzmanına kavuşuyor.

Genel cerrahi ve Nöroloji kadroları için Seydişehir Devlet Hastanesine yeni doktorlar en kısa zamanda atacak. Sağlık Bakanlığı 83.Dönem Devlet hizmet yükümlülüğü atama kurası için Seydişehir Devlet Hastanesine iki yeni kadronun açıldığını duyurdu.

Konu ile ilgili olarak Seydişehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklama şu şekilde;

''Sağlık Bakanlığı 83. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü doktor atama kurası için Seydişehir Devlet Hastanemize genel cerrahi ve nöroloji branşlarında kadro açılmıştır. Yapılacak atamalarla bu iki önemli branşta uzman doktor eksiğimiz giderilecektir ve hastanemizin doktor eksiği problemi büyük oranda çözüme kavuşacaktır. Konu ile alakalı olarak desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Mehmet Koç başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz. Seydişehirimize hayırlı olsun. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.