TAYFUN TALİPOĞLU SEYDİŞEHİR?İ TANITTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2013 - 10:56, Güncelleme: 28.04.2013 - 10:56
 

TAYFUN TALİPOĞLU SEYDİŞEHİR?İ TANITTI

Yıllardır ekranlarda görmeye alıştığımız ve Bamteli yol hikâyeleri ile halkın gönlünde taht kuran Tayfun Talipoğlu ilçemizi tanıtıyor.

Yıllardır ekranlarda görmeye alıştığımız ve Bamteli yol hikâyeleri ile halkın gönlünde taht kuran Tayfun Talipoğlu ilçemizi tanıtıyor. Kaymakam Tuncay Sonel’ in daha önce görev yaptığı Şanlıurfa Birecik’ te hayata geçirdiği projeleri gündeme getiren Tayfun Talipoğlu şimdide ilçemizin tarihi, turistik, kültürel, doğal zenginlıklerini tanıtıcı mekânlarda üç gün boyunca çekimler yaptı. Seyyid Harun Veli Camii, Türbesi ve Hamamı, Tınaztepe Mağarası, Eti Alüminyum Fabrikası, Kuğulu Park ve şehrin muhtelif mekânlarında çekimler yaparken değişik insan yaşamlarını da konu aldı. Ayrıca beş kuşak leblebici ustalarıyla da görüşen Talipoğlu, Seydişehir’in folklorü, eğitimi, sporunu da programında işledi. Çekimler sırasında Seydişehir’ e hayran kalan Tayfun Talipoğlu “Sürekli olarak Antalya-Konya yolunu kullanarak bu bölgeden geçiyorduk ama hiç içeri girip çekim yapmak nasip olmamıştı. Daha öncede Kaymakamımız Tuncay beyle Şanlıurfa Birecik’ te görev yaparken tanışmıştık ve orada da çok güzel projelere imza atmıştı. Kaymakamımızın buraya atandığını duyunca hem onu ziyaret edelim hem de ilçemizde bir tanıtım yapalım istedik. Seydişehir maneviyatı çok yüksek bir şehir, Medine-i Sani yani küçük Medine olarak adlandırılan bir ilçemiz. Kaymakamımız gördük ki burada da İlçenin adına yakışır hizmetlere gelir gelmez başlamış. Yetim öksüzlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı unutmamış ve Birecik’ te olduğu gibi burada da eğitim kurumlarının yapımı ve istihdam imkânı sağlayacak işlerle Seydişehir ailesi diyerek elbirliğiyle çalışmalarına başlamış. Kendisini de bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Daha önce NTV, TRT gibi kanallarda yayınlanan Bamteli şu an Kanaltürk’te yayınlanıyor. Seydişehir’in güzelliklerini anlatacak program 05 Mayıs 2013 de saat 09.40 tan itibaren yayınlanacak.
Yıllardır ekranlarda görmeye alıştığımız ve Bamteli yol hikâyeleri ile halkın gönlünde taht kuran Tayfun Talipoğlu ilçemizi tanıtıyor.

Yıllardır ekranlarda görmeye alıştığımız ve Bamteli yol hikâyeleri ile halkın gönlünde taht kuran Tayfun Talipoğlu ilçemizi tanıtıyor.

Kaymakam Tuncay Sonel’ in daha önce görev yaptığı Şanlıurfa Birecik’ te hayata geçirdiği projeleri gündeme getiren Tayfun Talipoğlu şimdide ilçemizin tarihi, turistik, kültürel, doğal zenginlıklerini tanıtıcı mekânlarda üç gün boyunca çekimler yaptı. Seyyid Harun Veli Camii, Türbesi ve Hamamı, Tınaztepe Mağarası, Eti Alüminyum Fabrikası, Kuğulu Park ve şehrin muhtelif mekânlarında çekimler yaparken değişik insan yaşamlarını da konu aldı. Ayrıca beş kuşak leblebici ustalarıyla da görüşen Talipoğlu, Seydişehir’in folklorü, eğitimi, sporunu da programında işledi.

Çekimler sırasında Seydişehir’ e hayran kalan Tayfun Talipoğlu “Sürekli olarak Antalya-Konya yolunu kullanarak bu bölgeden geçiyorduk ama hiç içeri girip çekim yapmak nasip olmamıştı. Daha öncede Kaymakamımız Tuncay beyle Şanlıurfa Birecik’ te görev yaparken tanışmıştık ve orada da çok güzel projelere imza atmıştı. Kaymakamımızın buraya atandığını duyunca hem onu ziyaret edelim hem de ilçemizde bir tanıtım yapalım istedik. Seydişehir maneviyatı çok yüksek bir şehir, Medine-i Sani yani küçük Medine olarak adlandırılan bir ilçemiz. Kaymakamımız gördük ki burada da İlçenin adına yakışır hizmetlere gelir gelmez başlamış. Yetim öksüzlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı unutmamış ve Birecik’ te olduğu gibi burada da eğitim kurumlarının yapımı ve istihdam imkânı sağlayacak işlerle Seydişehir ailesi diyerek elbirliğiyle çalışmalarına başlamış. Kendisini de bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Daha önce NTV, TRT gibi kanallarda yayınlanan Bamteli şu an Kanaltürk’te yayınlanıyor. Seydişehir’in güzelliklerini anlatacak program 05 Mayıs 2013 de saat 09.40 tan itibaren yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.