CUMHURİYETİN 95. YILI COŞKU İLE KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2018 - 01:09, Güncelleme: 29.10.2018 - 01:09
 

CUMHURİYETİN 95. YILI COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. yılı kutlamaları ilçemizde de çeşitli etkinliklerle sahne oldu.

Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri 28 Ekim 2018 Pazar günü Atatürk anıtına çelenk koyma ile başladı. Buradaki törende CHP li bir gurubun birlikte “Andımızı” okuması dikkat çekti.  29 Ekim 2018 Pazartesi günü kutlamaları ise Kaymakamlık makamında ilçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN tarafından, halkın ve kamu görevlilerin bayram tebriklerini kabul etmesi ile başladı. Milli İrade Meydanında tüm okulların ve halkın katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları devam etti. Buradaki tören Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Kaymakam Aydın ERDOĞAN’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Merkez İlkokulu, Gazi Ortaokulu ve Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okumaları, folklor gösterileri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bandosu eşliğinde resmi tören geçişi yapılması ile sona erdi.  Belediye hoparlöründen ise gün boyu kahramanlık türküleri yayınlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. yılı kutlamaları ilçemizde de çeşitli etkinliklerle sahne oldu.

Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri 28 Ekim 2018 Pazar günü Atatürk anıtına çelenk koyma ile başladı. Buradaki törende CHP li bir gurubun birlikte “Andımızı” okuması dikkat çekti. 

29 Ekim 2018 Pazartesi günü kutlamaları ise Kaymakamlık makamında ilçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN tarafından, halkın ve kamu görevlilerin bayram tebriklerini kabul etmesi ile başladı.

Milli İrade Meydanında tüm okulların ve halkın katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları devam etti.

Buradaki tören Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Kaymakam Aydın ERDOĞAN’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Merkez İlkokulu, Gazi Ortaokulu ve Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okumaları, folklor gösterileri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bandosu eşliğinde resmi tören geçişi yapılması ile sona erdi. 

Belediye hoparlöründen ise gün boyu kahramanlık türküleri yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.