Halk Kütüphanesi Dört Dörtlük Olacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2018 - 02:51, Güncelleme: 09.11.2018 - 02:51
 

Halk Kütüphanesi Dört Dörtlük Olacak

Şu anda geçici olarak Hükümet karşısındaki Müftülük binasında hizmet veren, inşaatı tamamlanınca taşınacak olan yeni kütüphanenin, son teknoloji ile donanacak ve içerisinde de Seydişehir kent arşivi, internet ve kafe bölümleri de olacak. Halk Kütüphanelerinin yenilikçi hizmetleri ile “Kütüphanem Cepte” uygulaması, telefona yüklenerek katalog taraması sayesinde kütüphanede bulunan tüm kitaplar görülebilecek ve internetten kütüphaneye e-Devlet üzerinden üye olunabilecek. Yenilikçi hizmetlerin yeni binaya taşınması ile beraber okur severlerin ve ödev yapacak öğrencilerin bilgisayar ve internet hizmetlerinden de yararlanılabilecekleri kütüphanenin içinde oluşacak kafelerde keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sağlanacağı öğrenildi. Seydişehir kent arşivi sayesinde ise ilçemiz ile ilgili tüm materyalleri bir arada okuyucuların hizmetine sunacağı bildirildi.

Şu anda geçici olarak Hükümet karşısındaki Müftülük binasında hizmet veren, inşaatı tamamlanınca taşınacak olan yeni kütüphanenin, son teknoloji ile donanacak ve içerisinde de Seydişehir kent arşivi, internet ve kafe bölümleri de olacak.

Halk Kütüphanelerinin yenilikçi hizmetleri ile “Kütüphanem Cepte” uygulaması, telefona yüklenerek katalog taraması sayesinde kütüphanede bulunan tüm kitaplar görülebilecek ve internetten kütüphaneye e-Devlet üzerinden üye olunabilecek.

Yenilikçi hizmetlerin yeni binaya taşınması ile beraber okur severlerin ve ödev yapacak öğrencilerin bilgisayar ve internet hizmetlerinden de yararlanılabilecekleri kütüphanenin içinde oluşacak kafelerde keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sağlanacağı öğrenildi.

Seydişehir kent arşivi sayesinde ise ilçemiz ile ilgili tüm materyalleri bir arada okuyucuların hizmetine sunacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.