TEKVANDOCU HAVVANUR ÇOBAN AVRUPA 3.SÜ OLDU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2018 - 01:04, Güncelleme: 13.11.2018 - 01:04
 

TEKVANDOCU HAVVANUR ÇOBAN AVRUPA 3.SÜ OLDU

İlçemizde yetişen başarılarından dolayı TOHM(Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri)alınan ve PTT sporcusu tekvandocu Havvanur ÇOBAN, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Avrupa Şampiyonasın da 3. oldu

Daha önce Türkiye şampiyonluğu ve Balkan şampiyonluğu olan Seydişehir’in gururu Havvanur ÇOBAN, Polonya’nın Warsaw şehrinde düzenlenen Ümitler Avrupa Şampiyonasında bronz madalya alarak Seydişehir de ilk kez Avrupa düzeyinde önemli bir başarı elde eden sporcu oldu. Başarıdan başarıya koşan tekvandocu Havvanur ÇOBAN, ilçemizde kısa bir süre Belediye Spor Kulübünde çalıştıktan sonra antrenörü İsmail İNCEOĞLU nezaretinde 10 yıl kadar çalışmalarını sürdürmüştür. Başarılarıyla adını duyuran Havvanur ÇOBAN, TEİAŞ Spor Kulübü ve son olarak da PTT Spor Kulübünde çalışmalarına devam etti. Türkiye Milli takımına seçilen ÇOBAN, gelecek vaat eden sporcuları bünyesine alan TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri) alındı. Polonya’da ki Avrupa Şampiyonasında 3. Olan ÇOBAN, bundan sonraki hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olduğu öğrenildi.
İlçemizde yetişen başarılarından dolayı TOHM(Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri)alınan ve PTT sporcusu tekvandocu Havvanur ÇOBAN, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Avrupa Şampiyonasın da 3. oldu

Daha önce Türkiye şampiyonluğu ve Balkan şampiyonluğu olan Seydişehir’in gururu Havvanur ÇOBAN, Polonya’nın Warsaw şehrinde düzenlenen Ümitler Avrupa Şampiyonasında bronz madalya alarak Seydişehir de ilk kez Avrupa düzeyinde önemli bir başarı elde eden sporcu oldu.

Başarıdan başarıya koşan tekvandocu Havvanur ÇOBAN, ilçemizde kısa bir süre Belediye Spor Kulübünde çalıştıktan sonra antrenörü İsmail İNCEOĞLU nezaretinde 10 yıl kadar çalışmalarını sürdürmüştür. Başarılarıyla adını duyuran Havvanur ÇOBAN, TEİAŞ Spor Kulübü ve son olarak da PTT Spor Kulübünde çalışmalarına devam etti. Türkiye Milli takımına seçilen ÇOBAN, gelecek vaat eden sporcuları bünyesine alan TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri) alındı.

Polonya’da ki Avrupa Şampiyonasında 3. Olan ÇOBAN, bundan sonraki hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.