ABDULLAH KOÇ’UN CENAZESİNDE ÜLKÜCÜLER BİR ARADAYDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 05:04, Güncelleme: 28.11.2018 - 05:04
 

ABDULLAH KOÇ’UN CENAZESİNDE ÜLKÜCÜLER BİR ARADAYDI

Seydişehir’in yetiştirdiği önemli simalardan olan harita mühendisi Abdullah Koç vefat etti.

61 yaşında vefat eden, zamanın önde gelen ülkücü liderlerinden olan Abdullah Koç’un naaşı, Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Akyol Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taş Medreseliler Derneği Genel Başkanı Naim Yanık, Konya Taş Medreseliler Başkanı Necati Akıncı, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, MHP Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan ile Seydişehir ve Konya’dan çok sayıda seveni katıldı. 1970’li yıllarda Türkiye de tanınmış ülkücülerden olan Abdullah Koç, 12 Eylül darbesinden sonra Malatya cezaevinde 8 yıl yattıktan sonra berat etmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra yarım kalan tahsili tamamlayan ve harita mühendisi olan Abdullah Koç uzun yıllar Et Balık Kurumunda çalışmıştı. Konya da ikamet eden ve Konyalılar tarafından da bilinen ve sevilen Abdullah Koç, dürüstlüğü, sade yaşantısı ve vatanseverliği ile tanınıyordu. Merhum Abdullah Koç’a Toroslar Gazetesi olarak Allah’tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Seydişehir’in yetiştirdiği önemli simalardan olan harita mühendisi Abdullah Koç vefat etti.

61 yaşında vefat eden, zamanın önde gelen ülkücü liderlerinden olan Abdullah Koç’un naaşı, Seyyid Harun Veli Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Akyol Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taş Medreseliler Derneği Genel Başkanı Naim Yanık, Konya Taş Medreseliler Başkanı Necati Akıncı, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, MHP Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan ile Seydişehir ve Konya’dan çok sayıda seveni katıldı.

1970’li yıllarda Türkiye de tanınmış ülkücülerden olan Abdullah Koç, 12 Eylül darbesinden sonra Malatya cezaevinde 8 yıl yattıktan sonra berat etmişti.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarım kalan tahsili tamamlayan ve harita mühendisi olan Abdullah Koç uzun yıllar Et Balık Kurumunda çalışmıştı.

Konya da ikamet eden ve Konyalılar tarafından da bilinen ve sevilen Abdullah Koç, dürüstlüğü, sade yaşantısı ve vatanseverliği ile tanınıyordu.

Merhum Abdullah Koç’a Toroslar Gazetesi olarak Allah’tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.