Kuğulu Sular Altında Kaldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 11:57, Güncelleme: 29.11.2018 - 11:57
 

Kuğulu Sular Altında Kaldı

Toros Dağları eteğinde bulunan Kuğulu mesire alanı sular altında kaldı. Son günlerde Toros Dağında yağan kar ve ilçe merkezine yağan yağmur nedeni ile dağ içindeki gürlevik mevkiindeki kaynak suyu patlama yaptı. Kaynak suyunun patlaması ile Kuğuluda bulunan gölet taşarken gölet de yaşayan Kuğular ve ördekler piknik alanında yüzmeye başladı. Yaz aylarında sulama anlamında çok büyük bir önemi olan ve saniyede 1.500 litre suyu Suğla göleti ve Çarşamba kanalı vasıtası ile Apa barajına gönderen Kuğulu Göletinin taşması can ve mal kaybına yol açmazken görenlerin ilgisini çekti.

Toros Dağları eteğinde bulunan Kuğulu mesire alanı sular altında kaldı.

Son günlerde Toros Dağında yağan kar ve ilçe merkezine yağan yağmur nedeni ile dağ içindeki gürlevik mevkiindeki kaynak suyu patlama yaptı. Kaynak suyunun patlaması ile Kuğuluda bulunan gölet taşarken gölet de yaşayan Kuğular ve ördekler piknik alanında yüzmeye başladı.

Yaz aylarında sulama anlamında çok büyük bir önemi olan ve saniyede 1.500 litre suyu Suğla göleti ve Çarşamba kanalı vasıtası ile Apa barajına gönderen Kuğulu Göletinin taşması can ve mal kaybına yol açmazken görenlerin ilgisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.