SONER GÜLER GÜVEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2018 - 06:54, Güncelleme: 30.12.2018 - 06:54
 

SONER GÜLER GÜVEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Avcılık ve atıcılık Kulübü derneğinin olağan kongresinde eski başkan Soner Güler yeniden seçildi.

1942 yılında kurulan Seydişehir’in en eski derneklerinden olan Avcılık ve Atıcılık  Derneğinin  kongresine  katılan  Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal divan başkanlığına  getirildi. İstiklal  Marşı ve  saygı  duruşundan  sonra açılış  konuşmasını yapan 4 yıldır aynı görevi sürdüren ve tekrar başkanlığa  seçilen  Soner  Güler;’’Atıcılığa  gönül  verdiğimiz için yıllardır üyelerimizin teveccü ile  bu görevi  sürdürüyoruz.Sacede  avcılık değil atıcılık ta da hizmet veren derneğimiz bilindiği  üzere yeni ceza evinin orada  bir  poligonu vardı.Buradan  demirciler sanayindeki  mevcut  poligona taşındık.Burada da sıkıntılarımız var yer bulunca yeni bir  poligon yapmayı  düşünüyoruz.’’dedi. Başkan Soner  konuşmasının son bölümünde Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal’ın dernek ve poligon konularında büyük desteklerini  olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal  ise Şehrin gelişmesinde  sivil toplum örgütlerinin  önemi  büyük.Atıcılık ,yüzücülük ve binicilik sporları ata  sporumuz olduğu  kadar  insan  hayatında da önemli bir  etken diyerek;’’Yaptığınız  işi  profesyonel yapıyorsunuz.Dernek  olarak çalışmalarınızda doğayı ve hayvan  katliamını korumaya  özen  gösteriyorsunuz.Görüyorum ki burada farklı düşüncede olan   insanlar  bir araya gelmiş.Birbirinizle  kaynaşma  içerisindesiniz.Bu  birliktelik ve dernek  olarak  üstlendiğiniz görev  memleketin ve  Seydişehirin  bekası  için de  önemli.Bu  birlikteliği sağladığınız  müddetçe içerimizde  vatan  hainleri barıamayacak.Kimse  bu  memlekete karşı hainlik yapamayacak’’dedi. Daha  sonra  divan  başkanlığına getirilen Mehmet  Tutal,üyeler  Mehmet  Ercan  ve  Ahmet bulut yönetiminde seçime geçildi.Tek  liste olarak  girilen  seçimde  Soner  Güler  tekrar  başkan oldu. Avcılık  ve atıcılk kulübü binasında yapılan  kongreye Seydişehir  dernekleri ve  sivil toplum kuruluşları başkanları  katıldı.  
Avcılık ve atıcılık Kulübü derneğinin olağan kongresinde eski başkan Soner Güler yeniden seçildi.

1942 yılında kurulan Seydişehir’in en eski derneklerinden olan Avcılık ve Atıcılık  Derneğinin  kongresine  katılan  Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal divan başkanlığına  getirildi.

İstiklal  Marşı ve  saygı  duruşundan  sonra açılış  konuşmasını yapan 4 yıldır aynı görevi sürdüren ve tekrar başkanlığa  seçilen  Soner  Güler;’’Atıcılığa  gönül  verdiğimiz için yıllardır üyelerimizin teveccü ile  bu görevi  sürdürüyoruz.Sacede  avcılık değil atıcılık ta da hizmet veren derneğimiz bilindiği  üzere yeni ceza evinin orada  bir  poligonu vardı.Buradan  demirciler sanayindeki  mevcut  poligona taşındık.Burada da sıkıntılarımız var yer bulunca yeni bir  poligon yapmayı  düşünüyoruz.’’dedi.

Başkan Soner  konuşmasının son bölümünde Belediye  Başkanı  Mehmet  Tutal’ın dernek ve poligon konularında büyük desteklerini  olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal  ise Şehrin gelişmesinde  sivil toplum örgütlerinin  önemi  büyük.Atıcılık ,yüzücülük ve binicilik sporları ata  sporumuz olduğu  kadar  insan  hayatında da önemli bir  etken diyerek;’’Yaptığınız  işi  profesyonel yapıyorsunuz.Dernek  olarak çalışmalarınızda doğayı ve hayvan  katliamını korumaya  özen  gösteriyorsunuz.Görüyorum ki burada farklı düşüncede olan   insanlar  bir araya gelmiş.Birbirinizle  kaynaşma  içerisindesiniz.Bu  birliktelik ve dernek  olarak  üstlendiğiniz görev  memleketin ve  Seydişehirin  bekası  için de  önemli.Bu  birlikteliği sağladığınız  müddetçe içerimizde  vatan  hainleri barıamayacak.Kimse  bu  memlekete karşı hainlik yapamayacak’’dedi.

Daha  sonra  divan  başkanlığına getirilen Mehmet  Tutal,üyeler  Mehmet  Ercan  ve  Ahmet bulut yönetiminde seçime geçildi.Tek  liste olarak  girilen  seçimde  Soner  Güler  tekrar  başkan oldu.

Avcılık  ve atıcılk kulübü binasında yapılan  kongreye Seydişehir  dernekleri ve  sivil toplum kuruluşları başkanları  katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.