İYİ PARTİDEN KUTLAMA VE DAVET

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 03:17, Güncelleme: 10.01.2019 - 03:17
 

İYİ PARTİDEN KUTLAMA VE DAVET

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan ve İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici de gazeteciler cemiyeti başkanı Ali Saylamı ziyaret ederek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı. Seydişehir de görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutlamak için ziyarette bulunduklarını söyleyen Urhan ve Dönderici: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Ümit ediyoruz ki çalışan gazeteciler daha iyi şartlarda çalışmak durumunda olurlar. Ama üzülerek görüyoruz ki ülkemizde demokrasinin geriledi ve son zamanlardaki işinden olan gazeteci sayısı artıyor maalesef. Temenni ediyoruz ki bu durum siz fedakâr gazetecilerin lehine döner.” Şeklinde konuştu. İyi Parti adayı ve İlçe Başkanı Dönderici ve Urhan bu vesile ile 13 Ocak Pazar günü saat 14:00 de Belediye Düğün Salonun da Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılacağı aday tanıtım programına da tüm Seydişehir halkını davet ettiklerini söylediler.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan ve İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici de gazeteciler cemiyeti başkanı Ali Saylamı ziyaret ederek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.

Seydişehir de görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutlamak için ziyarette bulunduklarını söyleyen Urhan ve Dönderici:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Ümit ediyoruz ki çalışan gazeteciler daha iyi şartlarda çalışmak durumunda olurlar. Ama üzülerek görüyoruz ki ülkemizde demokrasinin geriledi ve son zamanlardaki işinden olan gazeteci sayısı artıyor maalesef. Temenni ediyoruz ki bu durum siz fedakâr gazetecilerin lehine döner.” Şeklinde konuştu.

İyi Parti adayı ve İlçe Başkanı Dönderici ve Urhan bu vesile ile 13 Ocak Pazar günü saat 14:00 de Belediye Düğün Salonun da Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılacağı aday tanıtım programına da tüm Seydişehir halkını davet ettiklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.