Seydişehir'den Manavgat'ta Karne Hediyesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 11:21, Güncelleme: 23.01.2019 - 11:21
 

Seydişehir'den Manavgat'ta Karne Hediyesi

Konya’nın Seydişehir İlçesi Alacabel Mevkii yakınlarından Manavgat’ta ki çocuklara karne hediyesi.

Edinilen bilgiye göre Antalya’nın Manavgat İlçesi Belediyesi’nin Seydişehir Manavgat yolunda bulunan dinleme tesislerinin ve bölgenin en çok kar alan Alacabel mevkisinin bulunduğu yol kenarlarından kepçe ve kamyonlarla kar alarak Manavgat Kültür Merkezi önüne döktükleri öğrenildi. Manavgat Belediye personellerinden alınan bilgiye göre ilçede  şimdiye kadar kar görmeyen çocuklar olduğu için Manavgat Belediyesinin böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiği öğrenildi. Öğlen saatleri itibariyle  50 kamyon kar taşıdıkları öğrenilirken bu çalışmayı çocuklara karne hediyesi için yaptıkları belirtildi.
Konya’nın Seydişehir İlçesi Alacabel Mevkii yakınlarından Manavgat’ta ki çocuklara karne hediyesi.

Edinilen bilgiye göre Antalya’nın Manavgat İlçesi Belediyesi’nin Seydişehir Manavgat yolunda bulunan dinleme tesislerinin ve bölgenin en çok kar alan Alacabel mevkisinin bulunduğu yol kenarlarından kepçe ve kamyonlarla kar alarak Manavgat Kültür Merkezi önüne döktükleri öğrenildi.

Manavgat Belediye personellerinden alınan bilgiye göre ilçede  şimdiye kadar kar görmeyen çocuklar olduğu için Manavgat Belediyesinin böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Öğlen saatleri itibariyle  50 kamyon kar taşıdıkları öğrenilirken bu çalışmayı çocuklara karne hediyesi için yaptıkları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.