HAYVAN BARINAĞINA ÇİRKİN SALDIRI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2019 - 12:24, Güncelleme: 12.02.2019 - 12:24
 

HAYVAN BARINAĞINA ÇİRKİN SALDIRI

Seydişehirli Hayvan sever kuaför Ayla Sayar, köpek barınağına yapılan saldırıyı kınayarak basın açıklamasında bulundu: “Geçtiğimiz gün kimlikleri güvenlik kameralarınca tespit edilmeye çalışılan, Seydişehir Belediyemizin sokak hayvanları için hayata geçirdiği barınağa yapılan saldırıyı tarifi mümkün olmayan bir vicdansızlık olarak nitelendiriyor ve kınıyorum. Seydişehir Belediyemiz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal öncülüğünde ilçemize hayvan barınağını yapmıştı. Başkanımızın bir zorunluluğu olmaksızın böyle bir hizmeti için hayvan severler olarak takdir etmiş, bizlerde elimizden geldiğince maddi manevi destek vermeye devam etmekteydik. Eski sanayi arkasında hayata geçirdiğimiz kimsesiz hayvanlar için açılan hayvan barınağında ihtiyaçları giderilen kimsesiz hayvanların kapıları zorlanarak açılmış ve hayvanların kaçmasına sebep olunmuştur. Seydişehir’de başıboş köpeklerin gün geçtikçe artması, Seydişehirli hemşehrilerimizi tedirgin ettiği bizlerinde yakinen takip ettiği bir problemdi. Bir taraftan da Sokak köpeklerinin hallerini gördükçe üzülüyorum. Perişan bir şekilde şiddete, açlığa ve soğuk havaya maruz kalıyorlar. Biz hayvan severlerde yetkili mercilerle; Belediyemizle iş birliği için sokak hayvanlarımızı koruma altına alma gayreti içerisindeyiz. Şunu ifade etmek isterim ki, sağlık kontrolleri ve bakımları takip edilmeye başlanılan şu masum canlıların şehrin içine yeniden serbest bırakılması ancak niyeti halis olmayan, vicdansız ve vicdanında ötesinde siyasi emellerine alet eden birkaç cahil insan olduğunu düşünüyorum. Yapılan bu usulsüz davranışın araştırılarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı da belirtmek istiyorum. Sahipsiz hayvanlara sahip çıkılmaya çalışılırken, bu hayra bile mani olmak, Allah katında da bir suç olduğuna inanıyorum. Bunu yapan şahısları önce Allah’a sonrada devletimizin yüce adaletine hava ediyorum” dedi.

Seydişehirli Hayvan sever kuaför Ayla Sayar, köpek barınağına yapılan saldırıyı kınayarak basın açıklamasında bulundu:

“Geçtiğimiz gün kimlikleri güvenlik kameralarınca tespit edilmeye çalışılan, Seydişehir Belediyemizin sokak hayvanları için hayata geçirdiği barınağa yapılan saldırıyı tarifi mümkün olmayan bir vicdansızlık olarak nitelendiriyor ve kınıyorum.

Seydişehir Belediyemiz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal öncülüğünde ilçemize hayvan barınağını yapmıştı. Başkanımızın bir zorunluluğu olmaksızın böyle bir hizmeti için hayvan severler olarak takdir etmiş, bizlerde elimizden geldiğince maddi manevi destek vermeye devam etmekteydik. Eski sanayi arkasında hayata geçirdiğimiz kimsesiz hayvanlar için açılan hayvan barınağında ihtiyaçları giderilen kimsesiz hayvanların kapıları zorlanarak açılmış ve hayvanların kaçmasına sebep olunmuştur.

Seydişehir’de başıboş köpeklerin gün geçtikçe artması, Seydişehirli hemşehrilerimizi tedirgin ettiği bizlerinde yakinen takip ettiği bir problemdi. Bir taraftan da Sokak köpeklerinin hallerini gördükçe üzülüyorum. Perişan bir şekilde şiddete, açlığa ve soğuk havaya maruz kalıyorlar. Biz hayvan severlerde yetkili mercilerle; Belediyemizle iş birliği için sokak hayvanlarımızı koruma altına alma gayreti içerisindeyiz. Şunu ifade etmek isterim ki, sağlık kontrolleri ve bakımları takip edilmeye başlanılan şu masum canlıların şehrin içine yeniden serbest bırakılması ancak niyeti halis olmayan, vicdansız ve vicdanında ötesinde siyasi emellerine alet eden birkaç cahil insan olduğunu düşünüyorum. Yapılan bu usulsüz davranışın araştırılarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı da belirtmek istiyorum. Sahipsiz hayvanlara sahip çıkılmaya çalışılırken, bu hayra bile mani olmak, Allah katında da bir suç olduğuna inanıyorum. Bunu yapan şahısları önce Allah’a sonrada devletimizin yüce adaletine hava ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.