STSO, AKREDİTASYON SERTİFİKASINI HİSARCIKLIOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 12:35, Güncelleme: 27.02.2019 - 12:35
 

STSO, AKREDİTASYON SERTİFİKASINI HİSARCIKLIOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI

TOBB tarafından bağımsız denetçiler ile denetlenerek oda hizmetlerinin düzenli bir şekilde odalara verdiği akreditasyon sertifikasının 2018 yılı değerlendirmesinde hak kazanan Seydişehir Sanayi ve Ticaret Odası sertifikasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

TOBB İkiz Kuleler Konferans salonunda düzenlenen ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun katıldığı “Akreditasyon Sertifika Töreni” nde Türkiye’deki oda ve borsalarda gelişime ve dönüşüme ayak uyduranlara verilen bu önemli sertifikayı Hisarcıklıoğlunun elinden alan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, aldığı bu belge ile tüm Türkiye ve odalar ve borsalar arasında aktif olanların içerisinde yer almayı başardı. Sertifika töreninden önce Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, ( TOBB ETÜ) arasında “Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü” programına katılan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Seydişehir heyeti adına konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Küçük: “TOBB tarafından akredite edildiğini belirten aldığımız bu sertifika ile odamız 2018 yılı akreditasyon değerIendirmesi sonucunda Türkiye’deki aktif Ticaret ve Sanayi Odaları arasında yer aldığı tescillenmiştir. Bu alınan başarı ile gururluyuz” dedi. Akreditasyon Sertifika töreninde bir konuşma yapan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: “ Bu denli rekabetçi bir düzende, oda ve borsalarımızın akreditasyonu son derece önemlidir. Akreditasyon, oda ve borsalarımızın güvenilir ve kaliteli hizmet sunduğunun önemli bir göstergesidir. Hizmet ticaretinin hızla geliştiği bir dönemde, belki de hizmet alanındaki akreditasyon faaliyeti mal ticaretinden dahi önemli hale gelmiştir. Bu nedenle TOBB'un bu girişimini son derece önemli buluyorum” dedi. Hisarcıklıoğlu, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'nde yaptığı konuşmada, hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesinin çok önemli olduğunu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların da kendilerini dönüştürüp geliştirdiklerini söyledi. "İltimas, torpil yok" Akreditasyon uygulamasıyla oda ve borsaların dünya standartlarına yükseldiklerini belgelediklerini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "Bu belgeyi biz vermiyoruz. Belgeyi ben versem 365 oda ve borsaya akreditasyon belgesi veririm, seçimleri de garanti ederiz. Belgeleri bağımsız bir kurum veriyor. Yani iltimas, torpil burada işlemiyor” dedi Sertifika töreni ile görüşlerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ise: “Odamız 2018 yılı akreditasyon değerlendirmesi sonucunda denetimlerden başarı ile geçerek akreditasyon sertifikasını yenilemiştir. Birinciliği Konya Sanayi Odasının kazandığı alınan bu belge ile Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının ise aktif odalar içerisinde yer aldığı tescillenmiştir. Bu bizim için bir gurur vesilesidir. Odamızın bu başarısında emeği geçen Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine ve bizlerin devamlı destekçisi olan üyelerimize odanın başarısı için önemli bir performans gösteren çalışan personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
TOBB tarafından bağımsız denetçiler ile denetlenerek oda hizmetlerinin düzenli bir şekilde odalara verdiği akreditasyon sertifikasının 2018 yılı değerlendirmesinde hak kazanan Seydişehir Sanayi ve Ticaret Odası sertifikasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

TOBB İkiz Kuleler Konferans salonunda düzenlenen ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun katıldığı “Akreditasyon Sertifika Töreni” nde Türkiye’deki oda ve borsalarda gelişime ve dönüşüme ayak uyduranlara verilen bu önemli sertifikayı Hisarcıklıoğlunun elinden alan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, aldığı bu belge ile tüm Türkiye ve odalar ve borsalar arasında aktif olanların içerisinde yer almayı başardı.

Sertifika töreninden önce Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, ( TOBB ETÜ) arasında “Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü” programına katılan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Seydişehir heyeti adına konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Küçük:

“TOBB tarafından akredite edildiğini belirten aldığımız bu sertifika ile odamız 2018 yılı akreditasyon değerIendirmesi sonucunda Türkiye’deki aktif Ticaret ve Sanayi Odaları arasında yer aldığı tescillenmiştir. Bu alınan başarı ile gururluyuz” dedi.

Akreditasyon Sertifika töreninde bir konuşma yapan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan:

“ Bu denli rekabetçi bir düzende, oda ve borsalarımızın akreditasyonu son derece önemlidir. Akreditasyon, oda ve borsalarımızın güvenilir ve kaliteli hizmet sunduğunun önemli bir göstergesidir. Hizmet ticaretinin hızla geliştiği bir dönemde, belki de hizmet alanındaki akreditasyon faaliyeti mal ticaretinden dahi önemli hale gelmiştir. Bu nedenle TOBB'un bu girişimini son derece önemli buluyorum” dedi.

Hisarcıklıoğlu, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'nde yaptığı konuşmada, hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesinin çok önemli olduğunu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların da kendilerini dönüştürüp geliştirdiklerini söyledi.

"İltimas, torpil yok" Akreditasyon uygulamasıyla oda ve borsaların dünya standartlarına yükseldiklerini belgelediklerini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu belgeyi biz vermiyoruz. Belgeyi ben versem 365 oda ve borsaya akreditasyon belgesi veririm, seçimleri de garanti ederiz. Belgeleri bağımsız bir kurum veriyor. Yani iltimas, torpil burada işlemiyor” dedi

Sertifika töreni ile görüşlerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ise:

“Odamız 2018 yılı akreditasyon değerlendirmesi sonucunda denetimlerden başarı ile geçerek akreditasyon sertifikasını yenilemiştir. Birinciliği Konya Sanayi Odasının kazandığı alınan bu belge ile Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasının ise aktif odalar içerisinde yer aldığı tescillenmiştir. Bu bizim için bir gurur vesilesidir. Odamızın bu başarısında emeği geçen Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine ve bizlerin devamlı destekçisi olan üyelerimize odanın başarısı için önemli bir performans gösteren çalışan personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.