CHP GRUPBAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR “SEYDİŞEHİR’İ UÇURACAĞIZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2019 - 06:24, Güncelleme: 02.03.2019 - 06:24
 

CHP GRUPBAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR “SEYDİŞEHİR’İ UÇURACAĞIZ”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Seydişehir’e gelerek Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek verdi. CHP Grup Başkanvekili Özel vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle seçim bürosu önünde mitinge dönüşen konuşmasında; Aday Mehmet Katlav Belediye Başkanı seçilirse başarılı belediyelerle Seydişehir Belediyesini kardeş belediyesi yapacaklarını CHP Genel Merkez olarak tüm projelerin arkasında olacağını ve Seydişehir’i uçuracaklarını söyledi.

  Özel” Emeklilikte yaşa takılanlara çare olacağız.” Grup Başkanvekili Özel bu iktidarın verilen sözleri tutmadığını yönetme kapasitesinin kalmadığını söyleyerek: “Bu seçimlerde Seydişehir’de iki şey yapacaksınız. Birincisi daha sosyal, daha yaşanılabilir havası temiz suyu temiz bir şehir istiyoruz diye mevcut Belediye Başkanına kırmızı kart göstereceksiniz. İkincisi de gübreyi yarı fiyatına düşüreceğine söz vermesine rağmen düşürmeyen, 3600 ek göstergeyi çıkarmayan, altı milyon emeklilikte yaşa takılanların derdine çare olmayan, bu iktidara sarı kart göstererek uyaracaksınız” dedi. İl Başkanı Bektaş Barış’ın Hoş geldin konuşmasından sonra kürsüye gelen CHP Genel başkan Yardımcısı Özgür Özel’e Seydişehir Dünya Kırım ve Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış tarafından TBMM’de Kırım ve Tatarların haklarını korumak için yaptığı çalışmalar nedeni ile Teşekkür Plaketi verildi. Daha sonra seçim bürosu önündeki coşkulu kalabalığa hitap eden Özgür Özel “Gerçek enflasyon %45 onaylı enflasyon %20 işçilere verilen ise %10. gübrenin yarı fiyatını ödeyeceğiz dediniz vermediniz. Altı milyon kardeşimizin haklarını vermediniz. Biber, patlıcan, soğan, patates ateş pahası. Göstermelik tanzim satışları kurarak işi geçiştirmeye çalıştınız. Verilen sözleri tutmayan yönetme kapasitesi kalmayan bu iktidarı herkes görüyor. En fazlada AKP ve MHP’liler görüyor. Ama korku imparatorluğu oluşturulduğu için konuşamıyorlar. Bizi bu soğuk günde dinlemeye gelen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Türkiye’de beka sorununun olmadığını iddia eden Özel:“Rahmetli İsmet Paşa o dar günlerinde Rahmetli Adnan Menderes Kore’de askerlerimiz savaşıyor diye Rahmetli Ecevit Kıbrıs Savaşında bunlar gibi beka sorunu var demedi. çünkü onlar demokrasiye inanıyorlardı. Türkiye’de iki kişinin beka sorunu var Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet bahçeli. Allah R.Tayyip Erdoğan’ın düştüğü bu duruma düşmanımı dahi düşürmesin” şeklinde konuştu. Konuşmasını Mehmet Katlav’a destek isteyerek bitiren Özgür Özel, : “İnşallah Mehmet Katlav’ı seçerseniz kardeş belediyelerle belediyecilikte uzmanlaşmış değerli bilim ve akademisyen arkadaşlarımızla Seydişehir’i uçuracağız. Şurada az bir zaman kaldı. İnanıyorum ki buraya gelen vatansever kardeşlerimiz bu seçime kadar yorulmadan usanmadan gece gündüz çalışır Mehmet Katlav’a oy isterse 1 Nisan da bu değerli beyefendi kardeşimiz Seydişehir’in Belediye Başkanı olacak.” diyerek sözlerini bitirdi.  
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Seydişehir’e gelerek Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek verdi. CHP Grup Başkanvekili Özel vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle seçim bürosu önünde mitinge dönüşen konuşmasında; Aday Mehmet Katlav Belediye Başkanı seçilirse başarılı belediyelerle Seydişehir Belediyesini kardeş belediyesi yapacaklarını CHP Genel Merkez olarak tüm projelerin arkasında olacağını ve Seydişehir’i uçuracaklarını söyledi.

 

Özel” Emeklilikte yaşa takılanlara çare olacağız.”

Grup Başkanvekili Özel bu iktidarın verilen sözleri tutmadığını yönetme kapasitesinin kalmadığını söyleyerek:

“Bu seçimlerde Seydişehir’de iki şey yapacaksınız. Birincisi daha sosyal, daha yaşanılabilir havası temiz suyu temiz bir şehir istiyoruz diye mevcut Belediye Başkanına kırmızı kart göstereceksiniz. İkincisi de gübreyi yarı fiyatına düşüreceğine söz vermesine rağmen düşürmeyen, 3600 ek göstergeyi çıkarmayan, altı milyon emeklilikte yaşa takılanların derdine çare olmayan, bu iktidara sarı kart göstererek uyaracaksınız” dedi.

İl Başkanı Bektaş Barış’ın Hoş geldin konuşmasından sonra kürsüye gelen CHP Genel başkan Yardımcısı Özgür Özel’e Seydişehir Dünya Kırım ve Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış tarafından TBMM’de Kırım ve Tatarların haklarını korumak için yaptığı çalışmalar nedeni ile Teşekkür Plaketi verildi.

Daha sonra seçim bürosu önündeki coşkulu kalabalığa hitap eden Özgür Özel “Gerçek enflasyon %45 onaylı enflasyon %20 işçilere verilen ise %10. gübrenin yarı fiyatını ödeyeceğiz dediniz vermediniz. Altı milyon kardeşimizin haklarını vermediniz. Biber, patlıcan, soğan, patates ateş pahası. Göstermelik tanzim satışları kurarak işi geçiştirmeye çalıştınız. Verilen sözleri tutmayan yönetme kapasitesi kalmayan bu iktidarı herkes görüyor. En fazlada AKP ve MHP’liler görüyor. Ama korku imparatorluğu oluşturulduğu için konuşamıyorlar. Bizi bu soğuk günde dinlemeye gelen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Türkiye’de beka sorununun olmadığını iddia eden Özel:“Rahmetli İsmet Paşa o dar günlerinde Rahmetli Adnan Menderes Kore’de askerlerimiz savaşıyor diye Rahmetli Ecevit Kıbrıs Savaşında bunlar gibi beka sorunu var demedi. çünkü onlar demokrasiye inanıyorlardı. Türkiye’de iki kişinin beka sorunu var Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet bahçeli. Allah R.Tayyip Erdoğan’ın düştüğü bu duruma düşmanımı dahi düşürmesin” şeklinde konuştu.

Konuşmasını Mehmet Katlav’a destek isteyerek bitiren Özgür Özel, : “İnşallah Mehmet Katlav’ı seçerseniz kardeş belediyelerle belediyecilikte uzmanlaşmış değerli bilim ve akademisyen arkadaşlarımızla Seydişehir’i uçuracağız. Şurada az bir zaman kaldı. İnanıyorum ki buraya gelen vatansever kardeşlerimiz bu seçime kadar yorulmadan usanmadan gece gündüz çalışır Mehmet Katlav’a oy isterse 1 Nisan da bu değerli beyefendi kardeşimiz Seydişehir’in Belediye Başkanı olacak.” diyerek sözlerini bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.