YAZIK DEĞİL Mİ BU KONTEYNIRLARA…!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 11:46, Güncelleme: 13.03.2019 - 11:46
 

YAZIK DEĞİL Mİ BU KONTEYNIRLARA…!

Son günlerde sık sık meydana gelen çöp konteynırlarının yanarak zarar görmesi dikkat çekiyor.

Modern görünümlü çöp konteynırların son aylarda sık sık ihmalkarlık yüzünden yanarak zarar görmesiyle yaşanan ekonomik kayıp, kamu malına verilen zararı gözler önüne seriyor. Seydişehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde şehirlerin estetiğine uygun üç bin yedi yüzlük modern çöp konteynırları ile donatmıştı. Bu güzel görünümlü ve kullanışlı konteynırlar yanan soba kovalarının sönmeden boşaltılması veya başka nedenlerle iki ay içerisinde iki kez benzer şekilde yanması nedeniyle yetkililer vatandaşları uyararak duyarlı olmasını istedi. Konu ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada;  Kamu malına verilen zararın aynı zamanda milli ekonomiye de zarar verdiği belirtilerek soba kovalarının sönmeden boşaltılmaması ve kötü niyetli insanların bilerek çöp konteynırlarına zarar verildiğine tanık olan vatandaşlarında zabıta memurlarına haber vermeleri istendi.
Son günlerde sık sık meydana gelen çöp konteynırlarının yanarak zarar görmesi dikkat çekiyor.

Modern görünümlü çöp konteynırların son aylarda sık sık ihmalkarlık yüzünden yanarak zarar görmesiyle yaşanan ekonomik kayıp, kamu malına verilen zararı gözler önüne seriyor.

Seydişehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde şehirlerin estetiğine uygun üç bin yedi yüzlük modern çöp konteynırları ile donatmıştı. Bu güzel görünümlü ve kullanışlı konteynırlar yanan soba kovalarının sönmeden boşaltılması veya başka nedenlerle iki ay içerisinde iki kez benzer şekilde yanması nedeniyle yetkililer vatandaşları uyararak duyarlı olmasını istedi.

Konu ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada;  Kamu malına verilen zararın aynı zamanda milli ekonomiye de zarar verdiği belirtilerek soba kovalarının sönmeden boşaltılmaması ve kötü niyetli insanların bilerek çöp konteynırlarına zarar verildiğine tanık olan vatandaşlarında zabıta memurlarına haber vermeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.