İŞ BANKASINDAN ESNAFA DESTEK PROTOKOLÜ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.07.2023 - 15:38, Güncelleme: 18.07.2023 - 15:38
 

İŞ BANKASINDAN ESNAFA DESTEK PROTOKOLÜ

İş Bankası Seydişehir şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar Banka ürünleri hakkında indirim anlaşması protokolü imzaladı. Protokolde, Post cihazı kirası, komisyon vb. ücretlerinde oda üyelerine yönelik indirimler yer alıyor.

Oda üyelerinin ticarette masraflarının azaltılması doğrultusunda işletmelerin bankacılık hizmetlerinden ucuz yararlanabilmesi için İş bankası ile anlaşma sağlanmış oldu. Protokolün, Ekonomide zor süreçten geçerken esnafa maddi fayda sağlayacağı bekleniyor. İş Bankası müdürü; Rahim Uslu; ilçe esnaf ve sanatkârımız ve müşterilerimiz için bu zor dönemde banka olarak üstümüze düşeni yapıp, indirimli hizmetlerimizden esnaf müşterilerimizin yararlanması yönünde ürünlerimiz olan sabit ve mobil post kiralama ücretini aylık 50 TL, peşin işlemlerde yüzde 1.05 komisyon uygulaması ile başlayarak daha sonraki süreçlerde farklı ürünlerde esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bize bu fırsatı veren Başkanımız İbrahim Aypar ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı olsun dedi. Dedi.       Oda üyeleri adına protokole imza koyan Başkan İbrahim Aypar; göreve geldiğimiz günden bugüne esnaf ve sanatkârımızın her zaman yanında olup, farklı çalışmaların altına imza atmaya devam ediyoruz. Ekonomik anlamda oda üyelerimiz için fayda sağlayacak her projeyi sunmanın ve hayata geçirmenin gayreti içindeyiz. Finans noktasında yaptığımız çalışmaların yanında bankalarımızın ucuz hizmetlerinden oda üyelerimizin yararlanmasını sağlıyoruz. Protokolün ilçe esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İş Bankası Seydişehir şubesi ile Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar Banka ürünleri hakkında indirim anlaşması protokolü imzaladı. Protokolde, Post cihazı kirası, komisyon vb. ücretlerinde oda üyelerine yönelik indirimler yer alıyor.

Oda üyelerinin ticarette masraflarının azaltılması doğrultusunda işletmelerin bankacılık hizmetlerinden ucuz yararlanabilmesi için İş bankası ile anlaşma sağlanmış oldu. Protokolün, Ekonomide zor süreçten geçerken esnafa maddi fayda sağlayacağı bekleniyor.

İş Bankası müdürü; Rahim Uslu; ilçe esnaf ve sanatkârımız ve müşterilerimiz için bu zor dönemde banka olarak üstümüze düşeni yapıp, indirimli hizmetlerimizden esnaf müşterilerimizin yararlanması yönünde ürünlerimiz olan sabit ve mobil post kiralama ücretini aylık 50 TL, peşin işlemlerde yüzde 1.05 komisyon uygulaması ile başlayarak daha sonraki süreçlerde farklı ürünlerde esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bize bu fırsatı veren Başkanımız İbrahim Aypar ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı olsun dedi. Dedi.

      Oda üyeleri adına protokole imza koyan Başkan İbrahim Aypar; göreve geldiğimiz günden bugüne esnaf ve sanatkârımızın her zaman yanında olup, farklı çalışmaların altına imza atmaya devam ediyoruz. Ekonomik anlamda oda üyelerimiz için fayda sağlayacak her projeyi sunmanın ve hayata geçirmenin gayreti içindeyiz. Finans noktasında yaptığımız çalışmaların yanında bankalarımızın ucuz hizmetlerinden oda üyelerimizin yararlanmasını sağlıyoruz. Protokolün ilçe esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.