İşte Seydişehir’in en genç muhtarı!

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.04.2024 - 14:51, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:51
 

İşte Seydişehir’in en genç muhtarı!

İşte Seydişehir’in en genç muhtarı!

  Seydişehir’in 31 Mart pazar günü yapılan muhtarlık ara seçiminde Z kuşağından 25 yaşındaki bir genç “Seydişehir’in  en genç muhtarı” seçildi. Stad Mahallesi Muhtar olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Abdurahim Eker yaptığı açıklamada 40 gündür seçim çalışması yaptığı ,muhtar olduğu için çok heycanlı olduğunu dile getirdi. Eker  Mahalle halkına çok teşekkür edereken  Mahalleye en iyi  şekilde hizmet edeceğime inanıyorum. "dedi şeklinde konuştu
İşte Seydişehir’in en genç muhtarı!

 

Seydişehir’in 31 Mart pazar günü yapılan muhtarlık ara seçiminde Z kuşağından 25 yaşındaki bir genç “Seydişehir’in  en genç muhtarı” seçildi.

Stad Mahallesi Muhtar olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Abdurahim Eker yaptığı açıklamada 40 gündür seçim çalışması yaptığı ,muhtar olduğu için çok heycanlı olduğunu dile getirdi.

Eker  Mahalle halkına çok teşekkür edereken  Mahalleye en iyi  şekilde hizmet edeceğime inanıyorum. "dedi şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.