İYİ PARTİ'DEN AŞI KAMPANYASI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2021 - 09:36, Güncelleme: 28.07.2021 - 09:36
 

İYİ PARTİ'DEN AŞI KAMPANYASI

İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici aşı ile ilgili mesaj yayınladı.

SEVDİKLERİN İÇİN AŞI OL 2019 yılının son aylarında Çinde başlayarak tüm dünyayı saran Covid-19 salgın hastalığı geçen süre zarfında 200 milyon insanın hastalanmasına ve 4 milyon insanın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. Tüm dünya ekonomik olarak büyük kayıplar yaşamış ve milyonlar işini kaybetmiştir. Bu şartların bir an evvel düzeltilmesi, insanlığın bir an önce kurtulması gerekmektedir. Kurtuluşun şartları bellidir; Birincisi: maske-mesafe-temizlik. Ancak üzülerek görüyoruz ki lebalep kongrelerden, lebalep tatil düğün etkinliklerine geçtik. Yüze takılması gereken maskeler dirseklerde. İkincisi: Aşı olunmaması. Maalesef orada da yeterli mesafeyi alamadık. Toplum olarak gerekli hassasiyeti göstermiyoruz. İhmalkarlık  ve aşı karşıtlığı hastalıkla mücadeleyi engellemektedir. Halbuki Müslümanım diyen’’ bir insanı yaşatan ve kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir. Ayetinin gereğini yapar. Devletini seven ‘’ insanı yaşat ki, devlet yaşasın sözünün gereğini yerine getirir.  Aşı olmak sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de kurtaracaktır. İYİ parti olarak biz devletimizi seviyoruz. Milletimizi seviyoruz. Biz devletimiz ve milletimiz için çalışmanın, ve sorumlu siyasetimizin gereği olarak üyelerimize mesaj çekerek aşı olmalarını talep edeceğiz. Toplum olarak ‘’SEVDİKLERİN İÇİN AŞI OL’’ kampanyası başlatıyoruz. Tüm halkımızı sevdikleri için kampanyamızı desteklemeye davet ediyoruz.                                                                                                                                              Saygılarımla                                                                                                                                      Mehmet Yılmaz DÖNDERİCİ                                                                                                                                                       İyi Parti                                                                                                                                           Seydişehir İlçe Başkanı  
İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici aşı ile ilgili mesaj yayınladı.

SEVDİKLERİN İÇİN AŞI OL

2019 yılının son aylarında Çinde başlayarak tüm dünyayı saran Covid-19 salgın hastalığı geçen süre zarfında 200 milyon insanın hastalanmasına ve 4 milyon insanın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur.

Tüm dünya ekonomik olarak büyük kayıplar yaşamış ve milyonlar işini kaybetmiştir.

Bu şartların bir an evvel düzeltilmesi, insanlığın bir an önce kurtulması gerekmektedir.

Kurtuluşun şartları bellidir;

Birincisi: maske-mesafe-temizlik. Ancak üzülerek görüyoruz ki lebalep kongrelerden, lebalep tatil düğün etkinliklerine geçtik. Yüze takılması gereken maskeler dirseklerde.

İkincisi: Aşı olunmaması. Maalesef orada da yeterli mesafeyi alamadık. Toplum olarak gerekli hassasiyeti göstermiyoruz. İhmalkarlık  ve aşı karşıtlığı hastalıkla mücadeleyi engellemektedir.

Halbuki Müslümanım diyen’’ bir insanı yaşatan ve kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir. Ayetinin gereğini yapar. Devletini seven ‘’ insanı yaşat ki, devlet yaşasın sözünün gereğini yerine getirir.

 Aşı olmak sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de kurtaracaktır.

İYİ parti olarak biz devletimizi seviyoruz. Milletimizi seviyoruz. Biz devletimiz ve milletimiz için çalışmanın, ve sorumlu siyasetimizin gereği olarak üyelerimize mesaj çekerek aşı olmalarını talep edeceğiz.

Toplum olarak ‘’SEVDİKLERİN İÇİN AŞI OL’’ kampanyası başlatıyoruz.

Tüm halkımızı sevdikleri için kampanyamızı desteklemeye davet ediyoruz.

                                                                                                                                             Saygılarımla

 

                                                                                                                                   Mehmet Yılmaz DÖNDERİCİ

                                                                                                                                                      İyi Parti

                                                                                                                                          Seydişehir İlçe Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.