İzmir'de Konya Seydişehir derneği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2024 - 13:08, Güncelleme: 06.04.2024 - 13:08
 

İzmir'de Konya Seydişehir derneği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

İzmir'de Konya Seydişehir derneği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

 Geçtiğimiz yıl 2000 kişinin katıldığı iftar programına bu yıl 3800 kişi katıldı iftar programında dernek başkanı Eren Yavuz 4 yılda İzmir'de seydişehir'lere bir ses bir nefes olabilmeye gayret ediyoruz ve bu gayretimizi öz hemşerilerimizden alıyoruz. Ramazan boyunca 1100 koli Ramazan kolisi ve çeşitli vakıflara yaptığımız nakdi desteklerle ramazan-ı şerifi ve Kadir gecesinin yaşattığı manevi iklimden ve hayrın sevabından faydalanmaya çalıştık. Burada asl olan şey halka hizmettir çünkü hakkın nazarında halk mukaddestir biz de hakkın Mukaddes kıldığı her şeyi baş üstünde taşırız. İftar programımıza katılan konfed kurucu başkanı Yusuf devebacak ve federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımıza Karabağlar belediye başkanımız Halil kınaya çeşitli siyasi partilerden katılım gösteren tüm siyaset mensuplarına ve bize bu yolda aşk ve şevk veren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca İzmir'de yaşayan seydişehir'lerin ve Seydişehir'de yaşayan hem şehirlerimin bayramını kutluyor nice bayramlara eriştirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum
İzmir'de Konya Seydişehir derneği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

 Geçtiğimiz yıl 2000 kişinin katıldığı iftar programına bu yıl 3800 kişi katıldı iftar programında dernek başkanı Eren Yavuz 4 yılda İzmir'de seydişehir'lere bir ses bir nefes olabilmeye gayret ediyoruz ve bu gayretimizi öz hemşerilerimizden alıyoruz. Ramazan boyunca 1100 koli Ramazan kolisi ve çeşitli vakıflara yaptığımız nakdi desteklerle ramazan-ı şerifi ve Kadir gecesinin yaşattığı manevi iklimden ve hayrın sevabından faydalanmaya çalıştık. Burada asl olan şey halka hizmettir çünkü hakkın nazarında halk mukaddestir biz de hakkın Mukaddes kıldığı her şeyi baş üstünde taşırız.

İftar programımıza katılan konfed kurucu başkanı Yusuf devebacak ve federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımıza Karabağlar belediye başkanımız Halil kınaya çeşitli siyasi partilerden katılım gösteren tüm siyaset mensuplarına ve bize bu yolda aşk ve şevk veren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca İzmir'de yaşayan seydişehir'lerin ve Seydişehir'de yaşayan hem şehirlerimin bayramını kutluyor nice bayramlara eriştirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.