Kacaroğlu Yeniden Refah Partisinden Milletvekili Aday Adayı

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.03.2023 - 12:25, Güncelleme: 18.03.2023 - 12:47
 

Kacaroğlu Yeniden Refah Partisinden Milletvekili Aday Adayı

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu Yeniden Refah Partisi'nden Konya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanlığı ve aynı zamanda Ketenli Dernek ve S.S Ketenli Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanlığı yürüten Mehmet Kacaroğlu Yeniden Refah Partisinden Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Programa başkanlığını yürüttüğü Yeniden Refah Partisi Meram Teşkilatı da tam kadro katıldı. Mehmet KACAROĞLU tüm hemşerilerinden birlik beraberlik içinde seçimde hep beraber seçim çalışmasına davet ederek: "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde memleketimiz için güzel hizmetler yapmaya hazırız. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Sayın İl Başkanımız Adnan Acar , İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Tüm teşkilat mensuplarına , bu süreçte her türlü desteğini esirgemeyen tüm hemşerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu Yeniden Refah Partisi'nden Konya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanlığı ve aynı zamanda Ketenli Dernek ve S.S Ketenli Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanlığı yürüten Mehmet Kacaroğlu Yeniden Refah Partisinden Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Programa başkanlığını yürüttüğü Yeniden Refah Partisi Meram Teşkilatı da tam kadro katıldı.

Mehmet KACAROĞLU tüm hemşerilerinden birlik beraberlik içinde seçimde hep beraber seçim çalışmasına davet ederek: "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde memleketimiz için güzel hizmetler yapmaya hazırız. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Sayın İl Başkanımız Adnan Acar , İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Tüm teşkilat mensuplarına , bu süreçte her türlü desteğini esirgemeyen tüm hemşerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.