Kahvehanede çıkan kavga kanlı bitti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2020 - 09:51, Güncelleme: 11.09.2020 - 09:51
 

Kahvehanede çıkan kavga kanlı bitti

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kahvehanede oturan kişiler arasında çıkan tartışma kanlı bitti, olayda iki kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı.

Olay gece  saatlerinde ilçeye bağlı İncesu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mevlüt Ç. (55)  mahalle kahvehanesinde yan masada oturan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası sinirlenen Mevlüt Ç. belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’ e ateş etti. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edilirken ağır yaralanan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ağır yaralılardan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olayda ağır yaralanan Necati Harmankaya yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Öte yandan iki kişiyi öldürüp bir kişiyi de ağır yaralayan Mevlüt Ç. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği edinilen bilgiler arasında
Konya’nın Seydişehir ilçesinde kahvehanede oturan kişiler arasında çıkan tartışma kanlı bitti, olayda iki kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı.

Olay gece  saatlerinde ilçeye bağlı İncesu Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Mevlüt Ç. (55)  mahalle kahvehanesinde yan masada oturan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası sinirlenen Mevlüt Ç. belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz’ e ateş etti.


Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edilirken ağır yaralanan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldılar.


Ağır yaralılardan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olayda ağır yaralanan Necati Harmankaya yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.
Öte yandan iki kişiyi öldürüp bir kişiyi de ağır yaralayan Mevlüt Ç. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Soruşturmanın devam ettiği edinilen bilgiler arasında

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.