KAR, KIŞ, MEDAŞşş!

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.01.2022 - 14:06, Güncelleme: 16.01.2022 - 14:06
 

KAR, KIŞ, MEDAŞşş!

Ali Saylam Köşe Yazısı

Haftanın gündemi MEDAŞ’tı… Gerçekten bu çağda böyle bir mağduriyet yaşanmamalıydı. Kendi yorumumdan ziyade vatandaşların tepkilerinden söz etmek istiyorum: Kar yağdıktan sonra 2 gün geçmişti. Yaşı ileri beni seven bir amcam telefonla aradı. “Vallahi Ali kar yağdığına sevinemedik. Olur mu böyle şey. MEDAŞ’ı ara, bu elektrik ne zaman gelecek, sor öğren” dedi. Yine bir arkadaşım aradı “Çocuklarımın elektrikleri yok. Bize taşındı. Buzdolaplarındaki gıdalar bozulacak. Yetkililere ulaşamıyoruz” dedi. Yine bir arkadaşım Whatsapp’tan bir resim atarak, yeni dikilen direklerin bağlantıları nasıl kopar? diye sordu. Bunlar sadece merkezden gelen çok sayıda şikâyetin birkaçıydı. Birde uç köylerden gelen şikâyetler var ki onu ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Başta söylediğim gibi bu devirde Seydişehir’imizin elektrik kesintisiyle imtihanında arıza ekipleri canla başla çalışmalarına rağmen bu sorunu ön göremediği için MEDAŞ sınıfta kaldı. Artık olan oldu. Birçok okuyucumuzun talebi şu ki elektrik arızaları bittikten hemen sonra MEDAŞ artık her işi bırakıp bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için elektrik hatlarının yer altına alınmasını yatırım programına dâhil etmelidir. MEDAŞ Genel Müdürlüğüne de seslenmek istiyorum. Yukarıdaki vatandaşın talebine bende katılıyorum. Çünkü Seydişehir değil bölgenin Türkiye’nin en fazla rüzgâr ve kar yağışı olan bölgesidir.      
Ali Saylam Köşe Yazısı

Haftanın gündemi MEDAŞ’tı…

Gerçekten bu çağda böyle bir mağduriyet yaşanmamalıydı.

Kendi yorumumdan ziyade vatandaşların tepkilerinden söz etmek istiyorum:

Kar yağdıktan sonra 2 gün geçmişti. Yaşı ileri beni seven bir amcam telefonla aradı. “Vallahi Ali kar yağdığına sevinemedik. Olur mu böyle şey. MEDAŞ’ı ara, bu elektrik ne zaman gelecek, sor öğren” dedi. Yine bir arkadaşım aradı “Çocuklarımın elektrikleri yok. Bize taşındı. Buzdolaplarındaki gıdalar bozulacak. Yetkililere ulaşamıyoruz” dedi. Yine bir arkadaşım Whatsapp’tan bir resim atarak, yeni dikilen direklerin bağlantıları nasıl kopar? diye sordu.

Bunlar sadece merkezden gelen çok sayıda şikâyetin birkaçıydı.

Birde uç köylerden gelen şikâyetler var ki onu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Başta söylediğim gibi bu devirde Seydişehir’imizin elektrik kesintisiyle imtihanında arıza ekipleri canla başla çalışmalarına rağmen bu sorunu ön göremediği için MEDAŞ sınıfta kaldı.

Artık olan oldu.

Birçok okuyucumuzun talebi şu ki elektrik arızaları bittikten hemen sonra MEDAŞ artık her işi bırakıp bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için elektrik hatlarının yer altına alınmasını yatırım programına dâhil etmelidir.

MEDAŞ Genel Müdürlüğüne de seslenmek istiyorum.

Yukarıdaki vatandaşın talebine bende katılıyorum.

Çünkü Seydişehir değil bölgenin Türkiye’nin en fazla rüzgâr ve kar yağışı olan bölgesidir.

 

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.