Karacaören Göleti ödenek bekliyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2021 - 01:37, Güncelleme: 10.06.2021 - 01:37
 

Karacaören Göleti ödenek bekliyor.

Susuzluk nedeniyle çiftçilerin zor günler geçirdiği bu dönemde Karacaören Gölet’inin yapılmaması dikkat çekiyor.

2013 yılında yatırım planına alınan fakat ödenek yetersizliğinden dolayı inşaatın sürdürülemediği Karacaören Göleti yapımı için yetkililerden ödenek bekleniyor. Alınan bilgiye göre Karacaören Göleti ve Sulaması İkmali İşi Sözleşmesi 20 Temmuz 2018 tarihinde o dönemki DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar ile yüklenici firma arasında imzalanmıştı. DSİ 4 Bölge Müdürlüğü sitesinde yapımı devam eden projelerden en geç tarihli projenin Karacaören Göleti oluduğu görüldü. Karacaören Muhtarı  Sezay Taşdelen “Karacaören Göleti  temeli kazıldıktan sonra müteahhit ödenek yetersizliğinden işi bıraktı gitti. Kaç yıl oldu bir türlü bitirilemedi. Yetkililerden bir an evvel gölettin inşaatının başlatılmasını talep ediyoruz” dedi
Susuzluk nedeniyle çiftçilerin zor günler geçirdiği bu dönemde Karacaören Gölet’inin yapılmaması dikkat çekiyor.

2013 yılında yatırım planına alınan fakat ödenek yetersizliğinden dolayı inşaatın sürdürülemediği Karacaören Göleti yapımı için yetkililerden ödenek bekleniyor.

Alınan bilgiye göre Karacaören Göleti ve Sulaması İkmali İşi Sözleşmesi 20 Temmuz 2018 tarihinde o dönemki DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar ile yüklenici firma arasında imzalanmıştı.

DSİ 4 Bölge Müdürlüğü sitesinde yapımı devam eden projelerden en geç tarihli projenin Karacaören Göleti oluduğu görüldü.

Karacaören Muhtarı  Sezay Taşdelen “Karacaören Göleti  temeli kazıldıktan sonra müteahhit ödenek yetersizliğinden işi bıraktı gitti. Kaç yıl oldu bir türlü bitirilemedi. Yetkililerden bir an evvel gölettin inşaatının başlatılmasını talep ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.