Kaymakam Aydın Erdoğan'ın 19 Mayıs Mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 08:56, Güncelleme: 18.05.2021 - 08:56
 

Kaymakam Aydın Erdoğan'ın 19 Mayıs Mesajı

Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN’ nın “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” mesajı.

‘’ İstiklal mücadelemizin sembol günü olan 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 102. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle başarılabileceğini düşünen Atatürk, Cumhuriyetimizin muhafazası ve savunulması görevini birçok sözünde vurguladığı gibi her zaman inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir. Hiç kuşkusuz gençlerimiz, içinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, daha güçlü bir devlet ve toplum olma yolunda ilerlerken geleceğimizi inşa edecektir. Gençliğe olan güvenimiz ve inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum.’’
Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN’ nın “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” mesajı.

‘’ İstiklal mücadelemizin sembol günü olan 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 102. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle başarılabileceğini düşünen Atatürk, Cumhuriyetimizin muhafazası ve savunulması görevini birçok sözünde vurguladığı gibi her zaman inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir. Hiç kuşkusuz gençlerimiz, içinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, daha güçlü bir devlet ve toplum olma yolunda ilerlerken geleceğimizi inşa edecektir. Gençliğe olan güvenimiz ve inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.