Kaymakam Organ Bağışı Standını Ziyaret Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2021 - 12:49, Güncelleme: 05.11.2021 - 12:49
 

Kaymakam Organ Bağışı Standını Ziyaret Etti

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin organ bağışı standını ziyaret ederek açılan stant hakkında bilgi aldı.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Seydişehir Devlet Hastanesi tarafından organ bağışı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan standı Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingöz ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer ile birlikte ziyaret ettiler. Vatandaşı teşvik etmek için “Bir Organ Bir Hayat Kurtarır” sloganıyla Devlet Hastanesi tarafından Hükümet Meydanında açılan stantta organ bağışı yapmak isteyenlerin talepleri kabul edildi kayıt oluşturuldu.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin organ bağışı standını ziyaret ederek açılan stant hakkında bilgi aldı.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Seydişehir Devlet Hastanesi tarafından organ bağışı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan standı Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingöz ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer ile birlikte ziyaret ettiler.

Vatandaşı teşvik etmek için “Bir Organ Bir Hayat Kurtarır” sloganıyla Devlet Hastanesi tarafından Hükümet Meydanında açılan stantta organ bağışı yapmak isteyenlerin talepleri kabul edildi kayıt oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.