sçim

KETENLİ 18. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2019 - 09:14, Güncelleme: 01.11.2019 - 09:14
 

KETENLİ 18. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Haziran ayında Ketenli’de gerçekleştirecekleri büyük festival için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile 5-7 Haziran tarihleri arasında Ketenli’de düzenleyecekleri şölenin müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu; “2020 yılında büyük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Dernek yetkililerimizin sosyal medya hesaplarında paylaştıkları afişlerde belirtildiği üzere, 5 Haziran Cuma akşamı ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçar, 6 Haziran Cumartesi akşamı Havva Öğüt ve son olarak 7 Haziran Pazar günü Hüseyin Kağıt sahne alacak. Festivalimizi sadece bunlarla sınırlı tutmayacağız. Şölen için sosyal ve kültürel etkinlikler, yarışmalar, çekilişler ile çeşitli oyunlar da planlıyoruz. Ketenli ve Ketenlilerin isimini tüm Konya’ya duyuracağız ve bunu yaparken örf ve adetlerimizi çiğnemeyeceğiz. Konya ve Seydişehir’de bulunan tüm hemşerilerimizi şimdiden şenliğimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. 2020 Haziran ayında gerçekleşecek olan festival Ketenli Mahallesi Havutbaşı Mevkiinde yapılacak.   
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Haziran ayında Ketenli’de gerçekleştirecekleri büyük festival için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile 5-7 Haziran tarihleri arasında Ketenli’de düzenleyecekleri şölenin müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu; “2020 yılında büyük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Dernek yetkililerimizin sosyal medya hesaplarında paylaştıkları afişlerde belirtildiği üzere, 5 Haziran Cuma akşamı ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçar, 6 Haziran Cumartesi akşamı Havva Öğüt ve son olarak 7 Haziran Pazar günü Hüseyin Kağıt sahne alacak. Festivalimizi sadece bunlarla sınırlı tutmayacağız. Şölen için sosyal ve kültürel etkinlikler, yarışmalar, çekilişler ile çeşitli oyunlar da planlıyoruz. Ketenli ve Ketenlilerin isimini tüm Konya’ya duyuracağız ve bunu yaparken örf ve adetlerimizi çiğnemeyeceğiz. Konya ve Seydişehir’de bulunan tüm hemşerilerimizi şimdiden şenliğimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2020 Haziran ayında gerçekleşecek olan festival Ketenli Mahallesi Havutbaşı Mevkiinde yapılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.