Kıbrıs Gazisi Durmuş Cihanbay vefat etti…

VEFAT EDENLER (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.07.2023 - 10:41, Güncelleme: 14.07.2023 - 10:52
 

Kıbrıs Gazisi Durmuş Cihanbay vefat etti…

Seydişehir’de yaşayan Kıbrıs gazisi Durmuş Cihanbay son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemizde vefat eden Kıbrıs gazisi Durmuş Cihanbay’ın cenazesi, tören için Tepecik Mahallesine getirilip, kılınan namazın ardından Tepecik mezarlığına defnedildi. Törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Şehit oğlu İlker Uysal ve vatandaşlar katıldı. Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak merhum gazimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Haber: Esra Mağatur  
Seydişehir’de yaşayan Kıbrıs gazisi Durmuş Cihanbay son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemizde vefat eden Kıbrıs gazisi Durmuş Cihanbay’ın cenazesi, tören için Tepecik Mahallesine getirilip, kılınan namazın ardından Tepecik mezarlığına defnedildi.

Törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Şehit oğlu İlker Uysal ve vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak merhum gazimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber: Esra Mağatur
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.