Komşunun dikkati faciayı önledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2021 - 01:45, Güncelleme: 20.06.2021 - 01:45
 

Komşunun dikkati faciayı önledi

Seydişehir'de bir evin mutfağında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Saat 11:00 sularından Ulukapı Mahallesi'nde Nevzat K. ait tek katlı yazlık evde alevlerin  yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi Mahalle sakinleri  evde insan olup olmadıgını öğrenmek için evin kapısını çaldılar.  Yangın Esnasında evde bulunan Nevzat K ve eşi uyudukları için yangından haberleri olmadıgı öğrenildi. Komşların uyarısı ile uyandırılıp evden çıkarılan aile yangından etkilenmeden kurtulurken olası bir facia komşuların dikkati sonrası önlenmiş oldu. Yangında Evde bulunan Mhabbet kuşu dumandan zehirlenip ölürken evde büyük maddi hasar meydana geldi. 
Seydişehir'de bir evin mutfağında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Saat 11:00 sularından Ulukapı Mahallesi'nde Nevzat K. ait tek katlı yazlık evde alevlerin  yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi

Mahalle sakinleri  evde insan olup olmadıgını öğrenmek için evin kapısını çaldılar.

 Yangın Esnasında evde bulunan Nevzat K ve eşi uyudukları için yangından haberleri olmadıgı öğrenildi.

Komşların uyarısı ile uyandırılıp evden çıkarılan aile yangından etkilenmeden kurtulurken olası bir facia komşuların dikkati sonrası önlenmiş oldu.

Yangında Evde bulunan Mhabbet kuşu dumandan zehirlenip ölürken evde büyük maddi hasar meydana geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.