Konya Büyükşehir Bünyesinde Türkiye’de İlk Kez “Çalışan Gençlik Meclisi” Kuruldu

Türkiye (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 11:03, Güncelleme: 02.09.2021 - 11:03
 

Konya Büyükşehir Bünyesinde Türkiye’de İlk Kez “Çalışan Gençlik Meclisi” Kuruldu

Türkiye’de bir ilk olarak kurulan Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerle ilgili çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı’nı Ahmet Murat Koru’nun yaptığı Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurul’unda Veli Vural, Çalışan Gençlik Meclisi’nin ilk başkanı seçildi. Genel Kurula katılan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Bu çalışma bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde resmi bir hüviyete kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizzat bu işlerle ilgili olması, Konya gibi bir kardeşlik şehrinin bu işe öncülük etmesi bizim için büyük bir hamd vesilesi. Kardeşlerimizin hem sosyalleşmesi hem de kültürel ve manevi yönden donanımlı yetişmesi adına biz bu projeyi çok önemsiyoruz.” dedi. Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural, “Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Allah ondan razı olsun.” diye konuştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlar getirmesini dileyerek, “Başkanlığa seçilen Veli Vural kardeşime başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bugüne kadar gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  
Türkiye’de bir ilk olarak kurulan Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerle ilgili çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı’nı Ahmet Murat Koru’nun yaptığı Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurul’unda Veli Vural, Çalışan Gençlik Meclisi’nin ilk başkanı seçildi.

Genel Kurula katılan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Bu çalışma bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde resmi bir hüviyete kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizzat bu işlerle ilgili olması, Konya gibi bir kardeşlik şehrinin bu işe öncülük etmesi bizim için büyük bir hamd vesilesi. Kardeşlerimizin hem sosyalleşmesi hem de kültürel ve manevi yönden donanımlı yetişmesi adına biz bu projeyi çok önemsiyoruz.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural, “Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Allah ondan razı olsun.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlar getirmesini dileyerek, “Başkanlığa seçilen Veli Vural kardeşime başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bugüne kadar gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.