Köşe Yazarımız Hakkı Balcı Radyo Yayınlarına Başladı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.08.2023 - 16:20, Güncelleme: 15.08.2023 - 22:10
 

Köşe Yazarımız Hakkı Balcı Radyo Yayınlarına Başladı…

Gazetemizin Başyazarı Hakkı Balcı Radyo Melon Saatlerde canlı yayın programı yapmaya başladı.

Her pazartesi saat 21:00 ’de başlayacak olan programlarının ilk konuğu, Radyonun sahibi ve alanında en güçlü isimlerden olan (Seymen Öztürk(Melon) Melon ve Balcı arabesk müzik üzerine değerlendirmelerde bulundu.  3 saat süren program şiirlere ve arabesk şarkılara yer verildi. Program dinleyiciler tarafından tam not aldı. Kendisi ile konuştuğumuz Hakkı Balcı ‘Üstat Melon önderliğinde ve işin erbabı 7 güzel insan tarafından yayın hayatına başlayan Prof. Kadri Yamaç, Nurcan Dağ (karmelon) Süleyman Dinçer, Halit Şengit ve üstat seymen Öztürk (Melon) gibi isimlerle aynı ekibin içinde olmak mutluluk verici’ dedi Önümüzdeki pazartesi konuğunun Prof. Kadri Yamaç olduğunu belirten yazarımız Hakkı Balcı, radyo Melon saatler, Melon ve Ekibine gazetemiz adına başarılar diliyoruz. http://www.radyomelonsaatler.com
Gazetemizin Başyazarı Hakkı Balcı Radyo Melon Saatlerde canlı yayın programı yapmaya başladı.

Her pazartesi saat 21:00 ’de başlayacak olan programlarının ilk konuğu, Radyonun sahibi ve alanında en güçlü isimlerden olan (Seymen Öztürk(Melon)

Melon ve Balcı arabesk müzik üzerine değerlendirmelerde bulundu. 

3 saat süren program şiirlere ve arabesk şarkılara yer verildi. Program dinleyiciler tarafından tam not aldı.

Kendisi ile konuştuğumuz Hakkı Balcı ‘Üstat Melon önderliğinde ve işin erbabı 7 güzel insan tarafından yayın hayatına başlayan Prof. Kadri Yamaç, Nurcan Dağ (karmelon) Süleyman Dinçer, Halit Şengit ve üstat seymen Öztürk (Melon) gibi isimlerle aynı ekibin içinde olmak mutluluk verici’ dedi

Önümüzdeki pazartesi konuğunun Prof. Kadri Yamaç olduğunu belirten yazarımız Hakkı Balcı, radyo Melon saatler, Melon ve Ekibine gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

http://www.radyomelonsaatler.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.