KÜLTÜR GEZİLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ SEYYİD HARUN CAMİİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.06.2023 - 15:51, Güncelleme: 13.06.2023 - 19:19
 

KÜLTÜR GEZİLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ SEYYİD HARUN CAMİİ

Milli Eğitim Bakanlığı CEDES projesi kapsamında düzenlenen kültür gezilerinde Seyyid Harun Veli’nin ve caminin tanıtımı da yapılıyor.

Okulların kapanmasına az bir zaman kala yıl sonu kültür gezileri arasında Seyyid Harun Veli Camii ve Seydişehir Kent Müzesi taşıyor. Sadece Seydişehir okulları değil diğer çevre okullarda “CEDES Çevreye Duyarlıyım, Değerlerime Saygılıyım” projesi kapsamında ilçemize kültür gezisi düzenleniyor. Bu okullardan biri de komşu ilçemiz Yalıhüyük Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokul öğrencileriydi. Öğrencilerin Seyyid Harun Veli tanıtım ve Camii gezisinde cami imamı Süleyman Koyuncu tarafından Seyyid Harun Veli Hazretlerinin Seydişehir’i kurma hikayesi ve camii tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin programı Kent Müzesi ziyareti ile sona erdi.  
Milli Eğitim Bakanlığı CEDES projesi kapsamında düzenlenen kültür gezilerinde Seyyid Harun Veli’nin ve caminin tanıtımı da yapılıyor.

Okulların kapanmasına az bir zaman kala yıl sonu kültür gezileri arasında Seyyid Harun Veli Camii ve Seydişehir Kent Müzesi taşıyor.

Sadece Seydişehir okulları değil diğer çevre okullarda “ CEDES Çevreye Duyarlıyım, Değerlerime Saygılıyım” projesi kapsamında ilçemize kültür gezisi düzenleniyor.

Bu okullardan biri de komşu ilçemiz Yalıhüyük Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokul öğrencileriydi.

Öğrencilerin Seyyid Harun Veli tanıtım ve Camii gezisinde cami imamı Süleyman Koyuncu tarafından Seyyid Harun Veli Hazretlerinin Seydişehir’i kurma hikayesi ve camii tanıtımı yapıldı.

Öğrencilerin programı Kent Müzesi ziyareti ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.