LALELERİ KOPARMAYIN…!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2019 - 01:15, Güncelleme: 25.04.2019 - 01:15
 

LALELERİ KOPARMAYIN…!

Bahar ayının gelmesiyle ilçemizde göbek ve orta refüjleri süsleyen estetik ve güzel bir görünüm sağlayan laleleri söken vatandaşlara zabıtadan uyarı.

Seydişehir Belediye peyzaj ve çevre düzenlemeleri kapsamında bahar aylarında ilçemize yakışır görüntüler sunmak için göbek ve orta refüjlerde şehrimize estetik bir görünüm sağlayan güzelim laleleri soğanları ile sökenlere karşı Seydişehir Belediyesi Zabıta Amirliğinin önlem aldığı öğrenildi. Seyyid Harun veli bulvarındaki lale soğanlarını söken vatandaşları yakalayan zabıta ekipleri kabahatler kanunun 32. Maddesi uyarınca işlem yaptığı bildirildi. Halkımızın bu konuda duyarlı olmasını isteyen zabıta amirliği: “vatandaşlarımızdan bu güzel çiçeklerin koparılmamasını, soğanlarla sökülüp başka bir yere götürülmemesi hususunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.” diyerek vatandaşların cezai mayide ile karşı karşıya gelmemeleri için uyardı.
Bahar ayının gelmesiyle ilçemizde göbek ve orta refüjleri süsleyen estetik ve güzel bir görünüm sağlayan laleleri söken vatandaşlara zabıtadan uyarı.

Seydişehir Belediye peyzaj ve çevre düzenlemeleri kapsamında bahar aylarında ilçemize yakışır görüntüler sunmak için göbek ve orta refüjlerde şehrimize estetik bir görünüm sağlayan güzelim laleleri soğanları ile sökenlere karşı Seydişehir Belediyesi Zabıta Amirliğinin önlem aldığı öğrenildi.

Seyyid Harun veli bulvarındaki lale soğanlarını söken vatandaşları yakalayan zabıta ekipleri kabahatler kanunun 32. Maddesi uyarınca işlem yaptığı bildirildi.

Halkımızın bu konuda duyarlı olmasını isteyen zabıta amirliği:

“vatandaşlarımızdan bu güzel çiçeklerin koparılmamasını, soğanlarla sökülüp başka bir yere götürülmemesi hususunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.” diyerek vatandaşların cezai mayide ile karşı karşıya gelmemeleri için uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.