Mahalle muhtar adayından çocukları sevindiren seçim çalışması

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.03.2024 - 16:35, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:35
 

Mahalle muhtar adayından çocukları sevindiren seçim çalışması

Mahalle muhtar adayından çocukları sevindiren seçim çalışması

  Hacıseyit Ali mahallesi muhtar adayı Hasan Keleş kendi mesleklerinden biri olan pamuk şekerini teravih sonrası camide çocuklara dağıtıyor.  Esas mesleği su tesisatı ustalığı olan yaz aylarında da akşamları pamuk şekeri satan Hasan Keleş muhtarlık seçim kampanyası sürecinde ailesiyle birlikte yaptığı pamuk şekerler ile çocukların gönlünü hoş ediyor.  Ramazan vesilesi ile teravih namazı sonrası camilerde çocuklara pamuk şeker ikramı yapan Keleş; “Çocuklar bizim her şeyimiz. Onları bir nebzede olsa mutlu edebilmişsem ne mutlu bize.” Dedi.
Mahalle muhtar adayından çocukları sevindiren seçim çalışması

 

Hacıseyit Ali mahallesi muhtar adayı Hasan Keleş kendi mesleklerinden biri olan pamuk şekerini teravih sonrası camide çocuklara dağıtıyor. 

Esas mesleği su tesisatı ustalığı olan yaz aylarında da akşamları pamuk şekeri satan Hasan Keleş muhtarlık seçim kampanyası sürecinde ailesiyle birlikte yaptığı pamuk şekerler ile çocukların gönlünü hoş ediyor. 

Ramazan vesilesi ile teravih namazı sonrası camilerde çocuklara pamuk şeker ikramı yapan Keleş; “Çocuklar bizim her şeyimiz. Onları bir nebzede olsa mutlu edebilmişsem ne mutlu bize.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.