Mazbatasını Alan Kaban, Üyelere Teşekkür Etti

Türkiye 23.12.2021 - 14:34, Güncelleme: 23.12.2021 - 14:34
 

Mazbatasını Alan Kaban, Üyelere Teşekkür Etti

Seydişehir Özçelik İş Sendikası şube başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Kaban, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını aldı.

Pazar günü yapılan delege seçimlerinde yeni başkan ve yönetimi belirlenmiş, Şube Sekreteri Musa Elitok, Şube Mali Sekreteri Murat Yıldız, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Muammer Acar ve Şube Eğitim Sekreteri Hamza Köse olmuştu. Yeniden başkan seçilen Hüseyin Kaban, yeni seçilen yönetim kurulu ile beraber İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Başkan Kaban’ın gazetemize yaptığı açıklamada: “Delege arkadaşlarımızın teveccühü ile yeniden başkan seçildik. Bizi desteklesin ya da desteklemesin tüm işçi arkadaşlarımıza ve onların belirlediği delegelere teşekkür ederiz.” dedi. Seçim sonucunun hayırlı olmasını da dileyen Başkan Kaban: “Önümüzde toplu sözleşme süreci var. Bu süreçte hep birlik beraberliğimizi bozmayarak, işçilerimiz adına memnun edici bir ücret artışı alacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
Seydişehir Özçelik İş Sendikası şube başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Kaban, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını aldı.

Pazar günü yapılan delege seçimlerinde yeni başkan ve yönetimi belirlenmiş, Şube Sekreteri Musa Elitok, Şube Mali Sekreteri Murat Yıldız, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Muammer Acar ve Şube Eğitim Sekreteri Hamza Köse olmuştu.

Yeniden başkan seçilen Hüseyin Kaban, yeni seçilen yönetim kurulu ile beraber İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.

Başkan Kaban’ın gazetemize yaptığı açıklamada: “Delege arkadaşlarımızın teveccühü ile yeniden başkan seçildik. Bizi desteklesin ya da desteklemesin tüm işçi arkadaşlarımıza ve onların belirlediği delegelere teşekkür ederiz.” dedi.

Seçim sonucunun hayırlı olmasını da dileyen Başkan Kaban: “Önümüzde toplu sözleşme süreci var. Bu süreçte hep birlik beraberliğimizi bozmayarak, işçilerimiz adına memnun edici bir ücret artışı alacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.