MERKEZ’DEN KÜLTÜR VE MİRAS SERGİSİ

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2019 - 01:26, Güncelleme: 05.12.2019 - 01:26
 

MERKEZ’DEN KÜLTÜR VE MİRAS SERGİSİ

Seydişehir Merkez İlkokulu 4. sınıfları tarafından Kültür ve Miras sergisi açıldı.

Merkez İlkokulu 4. sınıfların Sosyal Bilgiler dersinde hazırlamış olduğu Kültür ve Miras Sergisi’ne Belediye Başkanı Mehmet Tuta, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, siyasi parti temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenciler ve veliler tarafından tedarik edilen ürünler okul salonuna getirilerek sergilendi. Adeta müzeye dönüşen sergide unutulmaya yüz tutmuş aletlerinde yer alması dikkat çekti.
Seydişehir Merkez İlkokulu 4. sınıfları tarafından Kültür ve Miras sergisi açıldı.

Merkez İlkokulu 4. sınıfların Sosyal Bilgiler dersinde hazırlamış olduğu Kültür ve Miras Sergisi’ne Belediye Başkanı Mehmet Tuta, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, siyasi parti temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenciler ve veliler tarafından tedarik edilen ürünler okul salonuna getirilerek sergilendi.

Adeta müzeye dönüşen sergide unutulmaya yüz tutmuş aletlerinde yer alması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.