MERMER OCAĞINDAN ÇALINAN KABLOLAR HURDACIDA BULUNDU

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.05.2022 - 14:46, Güncelleme: 24.05.2022 - 14:46
 

MERMER OCAĞINDAN ÇALINAN KABLOLAR HURDACIDA BULUNDU

İlçemizde Mayıs ayında yaşanan iki adet faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.

1 Mayıs ve 21 Mayıs tarihinde Kavak Mahallesi’nde faaliyet gösteren iki mermer ocağından bakır kablo çalınmıştı. Seydişehir Jandarma Komutanlığı ve Jasat 3. Tim ekibi ile birlikte yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda 23.05.2022 tarihinde Eski Sanayi Sitesinde metal hurdacılık yapan iş yerine yapılan baskında bahse konu kablolar ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin Cumhuriyet Savcısının talimatı ile iş yerine teslim edildiği ve şüpheli şahsın ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
İlçemizde Mayıs ayında yaşanan iki adet faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.

1 Mayıs ve 21 Mayıs tarihinde Kavak Mahallesi’nde faaliyet gösteren iki mermer ocağından bakır kablo çalınmıştı.

Seydişehir Jandarma Komutanlığı ve Jasat 3. Tim ekibi ile birlikte yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda 23.05.2022 tarihinde Eski Sanayi Sitesinde metal hurdacılık yapan iş yerine yapılan baskında bahse konu kablolar ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerin Cumhuriyet Savcısının talimatı ile iş yerine teslim edildiği ve şüpheli şahsın ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.