MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN İKİ İSTİFA

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.06.2023 - 15:09, Güncelleme: 06.06.2023 - 15:09
 

MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN İKİ İSTİFA

MHP Seydişehir İlçe Teşkilatı üyesi aynı zamanda meclis üyeleri Av. yaşar Aşıroğlu ve eski Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver partilerinden istifa etti.

Edinilen bilgiye göre sürpriz bir şekilde partilerinden istifa eden Aşıroğlu ve Ünver, “İstifamız tamamen ilçe teşkilatının parti ilkelerine kurallarına ve ortağı olduğu ittifak kurallarına aykırı tavrı sebebiyle konulmuş tepkiden ibaret olup ilçe teşkilatı parti tüzüğü ve genel Başkanı bilge lider Sayın Devlet Bahçeli nin koyduğu ilkeler ve gösterdiği yolda hareket edene kadar veya bu yolda hareket edecek yeni yönetim gelene kadar da devam edecektir” dediler. Yaşar Aşıroğlu ve Abdullah Ünver’in partilerinden istifa etmeleriyle belediye meclis komisyonundaki üyeliklerinin düştüğü yeniden görevli oldukları komisyon seçimine gidileceği istifa eden her iki önemli ismin bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevlerine devam edeceği öğrenildi.   
MHP Seydişehir İlçe Teşkilatı üyesi aynı zamanda meclis üyeleri Av. yaşar Aşıroğlu ve eski Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver partilerinden istifa etti.

Edinilen bilgiye göre sürpriz bir şekilde partilerinden istifa eden Aşıroğlu ve Ünver, “İstifamız tamamen ilçe teşkilatının parti ilkelerine kurallarına ve ortağı olduğu ittifak kurallarına aykırı tavrı sebebiyle konulmuş tepkiden ibaret olup ilçe teşkilatı parti tüzüğü ve genel Başkanı bilge lider Sayın Devlet Bahçeli nin koyduğu ilkeler ve gösterdiği yolda hareket edene kadar veya bu yolda hareket edecek yeni yönetim gelene kadar da devam edecektir” dediler.

Yaşar Aşıroğlu ve Abdullah Ünver’in partilerinden istifa etmeleriyle belediye meclis komisyonundaki üyeliklerinin düştüğü yeniden görevli oldukları komisyon seçimine gidileceği istifa eden her iki önemli ismin bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevlerine devam edeceği öğrenildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.