Özçelik İş Sendika Başkanı'ndan yeni yıl mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 10:12, Güncelleme: 01.01.2021 - 10:12
 

Özçelik İş Sendika Başkanı'ndan yeni yıl mesajı

  Seydişehir Özçelik İş Sendika Başkanı Hüseyin Kaban , yeni yıl mesajında şunları söyledi:" Tüm dünya  için zor geçen bir yılı geride bıraktık, yeni  yılında kolay olmayacağı görülüyor. Yapmamız gereken Tüm olumsuzluklara rağmen birlik kardeşlik ve dayanışma içinde olmak ve mücadele etmektir. Umudumuzu yitirmeden emegin alın terinin  haklı mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Yeni yılın  dertlerin hastalıkların bittiği  insanlığın ve ülkemizin  refaha huzura erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Allah tüm insanlığın yardımcısı olsun. Sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum."

 

Seydişehir Özçelik İş Sendika Başkanı Hüseyin Kaban , yeni yıl mesajında şunları söyledi:"

Tüm dünya  için zor geçen bir yılı geride bıraktık, yeni  yılında kolay olmayacağı görülüyor. Yapmamız gereken Tüm olumsuzluklara rağmen birlik kardeşlik ve dayanışma içinde olmak ve mücadele etmektir. Umudumuzu yitirmeden emegin alın terinin  haklı mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Yeni yılın  dertlerin hastalıkların bittiği  insanlığın ve ülkemizin  refaha huzura erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Allah tüm insanlığın yardımcısı olsun. Sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.