sçim

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NDE ÖDÜL ve PLAKET TÖRENİ (VİDEOLU)

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.08.2022 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 15:54
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NDE ÖDÜL ve PLAKET TÖRENİ (VİDEOLU)

Özgüven Sistem Koleji LGS sınavında başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.

Özgüven Sistem Koleji binasında gerçekleşen ödül ve plaket törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Özgüven Sistem Koleji Müdürü Recep Yasin Öz, “2015 yılında çıktığımız eğitim-öğretim serüveninde her yıl başarımıza başarı ekliyoruz. Bu 7 yılda akademik, sosyal ve sportif alanda birçok başarıya da imza attık. Bugünü diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise mevcut olan öğrencilerimizin birçoğu 2015 yılında aramıza katılmıştır. Bu sebepten dolayı bizlere güvenerek çocukları emanet eden velilerimize de ayrıca teşekkür ederim. 2022 yılı LGS sonuçlarına ilçe birincimiz Azra Elmas Yıldız, Galatasaray Lisesi’ni yine ilçe üçüncümüz Ayten Ece Çınaroğlu Ankara Fen Lisesini kazanmıştır. Bunun yanında 13 öğrencimiz Fen Lisesi proje okullarına girmeye hak kazanmıştır. Okulumuz böylece %47 kitlesel başarıya imza atmıştır. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Galatasaray Lisesi’ni kazanan Seydişehir LGS 1.’si Azra Elmas Yıldız: “Bu zorlu yolda bana destek olan ailem ve öğretmenlerime teşekkür eder bu başarı meşalesini de benden sonra gelecek değerli öğrenci arkadaşlarımın da taşımasını temenni ediyorum” dedi. Veli Alper Çınaroğlu, eğitim döneminde okul yetkililerinin ve öğretmenlerinin LGS süreci boyunca ve öncesinde her zaman yanında olduklarını söyleyerek kendilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere ödül ve plaketlerini verdi. Çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.      
Özgüven Sistem Koleji LGS sınavında başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.

Özgüven Sistem Koleji binasında gerçekleşen ödül ve plaket törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özgüven Sistem Koleji Müdürü Recep Yasin Öz, “2015 yılında çıktığımız eğitim-öğretim serüveninde her yıl başarımıza başarı ekliyoruz. Bu 7 yılda akademik, sosyal ve sportif alanda birçok başarıya da imza attık. Bugünü diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise mevcut olan öğrencilerimizin birçoğu 2015 yılında aramıza katılmıştır. Bu sebepten dolayı bizlere güvenerek çocukları emanet eden velilerimize de ayrıca teşekkür ederim. 2022 yılı LGS sonuçlarına ilçe birincimiz Azra Elmas Yıldız, Galatasaray Lisesi’ni yine ilçe üçüncümüz Ayten Ece Çınaroğlu Ankara Fen Lisesini kazanmıştır. Bunun yanında 13 öğrencimiz Fen Lisesi proje okullarına girmeye hak kazanmıştır. Okulumuz böylece %47 kitlesel başarıya imza atmıştır. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Galatasaray Lisesi’ni kazanan Seydişehir LGS 1.’si Azra Elmas Yıldız: “Bu zorlu yolda bana destek olan ailem ve öğretmenlerime teşekkür eder bu başarı meşalesini de benden sonra gelecek değerli öğrenci arkadaşlarımın da taşımasını temenni ediyorum” dedi.

Veli Alper Çınaroğlu, eğitim döneminde okul yetkililerinin ve öğretmenlerinin LGS süreci boyunca ve öncesinde her zaman yanında olduklarını söyleyerek kendilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere ödül ve plaketlerini verdi.

Çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.